用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York vs Think (Klt)
go

York vs Think (Klt) [複製鏈接]

原帖由 Emily2009 於 11-8-13 00:11 發表
校長有問題,掠水,派位差,真係咁都有人走去讀,真係俾鬼迷啊!
1.校長有乜問題?
2.冇學卷,當然家長要付各種費用,但除must item 外,都註明係optional. 冇強迫性。
3.派位係跟住址,睇自己彩數,跟學校無關,睇嚟你完全唔明遊戲點玩。

你是別校打手嗎?

原帖由 Emily2009 於 11-8-14 00:32 發表
1.校長有乜問題你都唔知,唔該你睇下舊年領洗班單野,唔好拾下拾下就走入去讀啦
2.掠水係人都知啦,連買一張相或者去一次午宴都貴過其他學校幾倍,可能你好有錢唔介意
3.我緊係知大抽獎派位係跟住址,我意思緊係話York學生去考 ...
1. 我唔覺校長有問題,so far佢都對學生升學幫到手
2.如果你仲諗住學費係可以全包係你太無知 ,一張相食餐飯都斤斤計較,比唔起可以唔join冇人迫你,講明optional
3.你講緊係"派位差",唔係考學校,我只係回答最初你嘅問題,你咁講只係代表緊唔知自己講緊乜

相信你唔係用家,我地啲standard唔係咁低!

原帖由 wrs0025 於 11-8-14 22:42 發表
I'm thinking of making application to York's K1 for next year..but on their website, there are "York International Kindergarten" and "York English & Chinese Kindergarten", both offering K1 curriculum. ...
是同一間學校,只是有些名稱是很久前在該地址註冊落的。
‹ 上一主題|下一主題