用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局陳守仁小學 聽聞TSL放學乘搭校車時間---勁耐?
go

聽聞TSL放學乘搭校車時間---勁耐? [複製鏈接]

保姆車都有學校名,正式校巴竟然無咁離譜?

原帖由 Sinman68 於 11-9-9 17:41 發表
阿仔講部車無安全帶的. 真係好危險!
點可以被學童坐???

日日起碼遲15分鐘至到, 今天仲要轉左另一部車,
無通知無乘.

如果部車日日準時到就話可以盯實, 日日遲 15, 20或 45分鍾. 真係好難捉摸.

車頭連學校名牌都 ...

保姆車都有學校名,正式校巴竟然無咁離譜?

原帖由 Sinman68 於 11-9-9 17:41 發表
阿仔講部車無安全帶的. 真係好危險!
點可以被學童坐???

日日起碼遲15分鐘至到, 今天仲要轉左另一部車,
無通知無乘.

如果部車日日準時到就話可以盯實, 日日遲 15, 20或 45分鍾. 真係好難捉摸.

車頭連學校名牌都 ...

原帖由 silvia_ng 於 11-9-15 21:35 發表

校車真係呢個學校最差既地方, 今年真係唔知點解呢間咁既野都仲可以留得低....十個奇?!

家教會上年我見加左一TEAM係家長 + 老師跟進校車服務的, 但暫時未見有咩表現/幫到手既地方, 可能係冇公開講啦。(呢間學校PTA ...

頭先我响e-class 見到1-4-2011家教會minutes of meeting, 竟然話survey顯示rating 係6.2%Excellent, 48.2%Satisfactory, 8.8%Fair.  咁剩低36.8%係咩呢?
‹ 上一主題|下一主題