用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 有無K1J班家長?
go

有無K1J班家長? [複製鏈接]

我細仔都係下午K1J(B組)

第一週係適應週, 每組15個小朋友上堂, 家長可以陪!

原帖由 cclaammama 於 11-8-9 15:11 發表
我係FTM,住彩虹,會自己接佢番學放學. 唔知AB組有咩分別呢?

27/8 有家長會, 會派埋生日會袋, 通告之類, 第1日應該會著水手服返學, 水手服要配黑鞋著, 另外老師會話比大家聽邊日要著運動3返學 la!!

原帖由 cclaammama 於 11-8-11 22:23 發表
其實我而家好似好多嘢都唔知,唔知遲D會唔會有家長會之類.或派通告,係未9月1號開學.著白鞋定黑鞋定白波鞋?

haha, because 我大仔升k3 la...

原帖由 cclaammama 於 11-8-13 22:41 發表
唔該晒呀! 點解妳知咁多INFO嘅?

o岩o岩返學就會攰d, 之前我大仔返上午, 頭半個月, 未食完晏晝飯就好想zzzz!!

都好呀, 比佢油下顏色, 學下執筆, 呀哥當年下學期就開始寫"一"字!

copy from facebook K3 Munsang group: 請各位家長留意校曆寫 11/11 (五) K.2 親子旅行, 另 18/11 (五) K.1 親子旅行, 但網上通告的K.1 和 K.2 的親子旅行的日子有更改, 分別係 7/11 和 14/11, 所以K.3小朋友即係 7/11 和 14/11 (兩天都係星期一) 都有假放
‹ 上一主題|下一主題