用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收到救世軍吳國偉紀念幼稚園的超額信呀? ...
go

有沒有人收到救世軍吳國偉紀念幼稚園的超額信呀? [複製鏈接]

佢個間野,我今日打過去問啦!D MISS話佢地一路都知自己超額收生嫁,諗住D家長會自動流失.點知今次D家長一過都唔走,所以就搵D細仔同細女嚟做犧牲品.我個女都係咁成為犧牲品呀!!!!!!!!!!
如果選擇第一個方案,佢地只會提供一年校車,之後就冇啦!!!D小朋友到時都唔知點返學呀!!!!!!!!!!!!!!!
一D誠信都冇.........離晒譜!!!!!!!!收就識得不停咁收!!!

佢地邊度會改呀!尋日打去我話都未去過個間富強有冇得去睇吓,佢地都答我話你寄返張通告返嚟先啦,然後先同你安排喎,咁即係冇得揀!一係讀一係就由有得讀變成冇得讀.
仲有我想問吓,佢地學校話叫我地個小朋友出年先讀.咁我地張學劵咁點呀!出年仲有冇用呀??

回復 9# 2008ching 的帖子

點解要08年尾D小朋友轉呢轉去......... 

但係有冇人知如果張學劵今年用唔到咁點算呀?
佢地只係叫我地今年唔好讀"住"一D都冇提過張學劵點處理呀!!!!!出年仲用唔用得都唔知呀

有冇人知呀??

原帖由 2008ching 於 11-8-5 00:06 發表
我都唔知學劵點處理, 可找教育部Mr Wan Tel : 24377299 問問.
garywongwk
你真的想下年才讀????

我都唔知點好!!!

我都嘗試找尋其他的學校.加油!
‹ 上一主題|下一主題