用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收到救世軍吳國偉紀念幼稚園的超額信呀? ...
go

有沒有人收到救世軍吳國偉紀念幼稚園的超額信呀? [複製鏈接]

回復 2# 2008ching 的帖子

2008 ching,
甘你比唔比你囡囡讀OFFER 嗰間? 我都係唔知點呀!!!!!!!!!??????!!!!!!!

回復 8# 2008ching 的帖子

我個囡都係OFFER左PM架.

救世軍吳國偉紀念幼稚園可能係幫救世軍富強收生。

哎呀!我都諗緊.......(所有野都做晒,仲住諗開開心心同佢放個埋呢個暑假再返學,點知揀左間甘嘅冇誠信嘅學校......救世軍吳國偉仲話自己點好點好..SHIT)

回復 19# o_____o 的帖子

2008年12月

回復 10# 2008ching 的帖子

打了給教育局, 他們也說沒辦法.
如果其他幼稚園學佢地甘樣收生,就慘啦!

E+先搵學校,得幾日點搵呀 .......
無得揀啦!就讀住先....下年轉校.....唔想比個小朋友讀D無誠信嘅學校,仲要歧視年尾出生嘅小朋友.

無誠信嘅學校

希望 2012-13 入學嘅小朋友 唔會有甘嘅事啦!

請各位家長留意!
(荃灣救世軍吳國偉紀念幼稚園)

我諗你個間係荃灣救世軍幼兒園(全日)唔係荃灣救世軍吳國偉紀念幼稚園(上下午),總之,係無"""超級""""誠信嘅學校.我唔會比我個囡去讀架.....
‹ 上一主題|下一主題