用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SPN for 2011 Parents Chat CHAT chat
樓主: max1116
go

SPN for 2011 Parents Chat CHAT chat [複製鏈接]

學校果款外套我只買一件,再冷D就一定著街外買的紅色大褸/棉背心。秋天料都唔會買好多,反而會買多幾件樽領底衫。 如果唔急,遲D自已WALKIN去買都得啦 ~ (如果就腳的話)

原帖由 bbgrass 於 11-9-15 11:36 發表
我 log-in 只看到 n1 的生活相片, 我仲以為學校 set 咗d access right, 所以我唔會見到其他級的相片 ja.

我見過副校長係食早餐時同阿女影相叫佢笑住食,
我會係邊度睇到呢D 相架? ...

下期應該係生日相。
至於你話果D,可能學校會因應不同的主題剪接成dvd,於學期尾供各家長預訂喇 ~

Hi! 我地又見面喇!

近排行UNIQLO見到超爽白色長袖底衫,39-59蚊咋!洗多幾次都唔怕起粒粒啦~ 仲有兩舊幾水一件超輕羽絨褸,有紅色架。
以上純粹係我的街市行程報導,唔係賣廣告。

原帖由 dadabb2009 於 11-9-23 13:09 發表
我11月頭生, pta 旅行係12月頭, 希望我到時同到囡囡去第一次旅行啦...

唯有DADDY出馬啦 ~ 果個月份天氣較涼,身子要緊啊 ~

原帖由 蕃薯仔媽媽 於 11-9-24 13:54 發表
嗰件羽絨係紅色偏橙嘅 ,  
我估都幾搶手呀,
我係太古城買,
綠色同紫色都無乜貨喇!  

Thankyou, KaHeiBaBa!

你都買咗喇 ?! 有D淡紅色啦 ~ 不過兩百幾...真係買得過架 ! 過年著埋都好OK架 ~

原帖由 dadabb2009 於 11-9-23 13:04 發表
好耐無上來了, 因為囡囡on and off 咁病, 公司又忙, 唉!

校服我訂了4套秋+2套冬+1 fleece jacket, all xs, 老公話太多怕囡囡玩時跌親@_@

我諗住訂咗先, 真係太細就攞去換... 可能洗一套試吓先....

uniqlo 羽絨 to ...

我細女就完全接收哂家姐果D, 反過來要買哂新校服俾家姐喇 ~

原帖由 KaHeiBaBa 於 11-9-24 02:56 發表

當佢哋讀到 N3,你哋會見到佢哋能夠揸住個咪,可以喺所有人面前,完完整整咁 present 一個 project,相信到時你哋會更加驚訝,哈哈 !! ...

期待中 .... 佢地依家進行緊第一個PROJECT, 我知道最尾果個絕對係重頭戲啊。

原帖由 323 於 11-9-24 22:59 發表

舊年都有呢件呀, 不過我想買件厚既. 之前見nissen有類似既薄羽絨, 唔知而家仲有無.

HALLMARK BABIES 都有出件厚的,好似60-90% DOWN有兩款,都要4位數架 ~
我仲係MEMBER,可以星期一借張卡俾你去買架。

原帖由 323 於 11-9-24 23:02 發表

我地聽日去呀, 好驚阿女唔肯開口, 而且佢d英文真係

最尾果個係咩重頭戲, pm黎聽下得唔得?

果個我地擒日放學攪掂咗喇,今日做埋後期製作(剪貼)。
重頭戲好難三言兩語打字出來,見面再傾啦 ~

ZARA好似有紅色漁伕褸,不過質地較硬,怕著咗似ROBOT

原帖由 323 於 11-9-25 01:28 發表
啱啱睇完兒凶, 仲未驚完mouth:" />

唔係化 ~ 仲睇埋呢d戲 ?!

原帖由 323 於 11-9-25 01:26 發表

hehe, 咁搵朝你唔洗咁忙去"巡視"業務再傾啦.

睇嚟都幾難搵喇 ~ 我朝朝都留到差唔多要俾人地"掃"走的。哈哈 !!
‹ 上一主題|下一主題