用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有沒有英文/普通話教材用實物圖片 + 發聲筆? ...
go

有沒有英文/普通話教材用實物圖片 + 發聲筆? [複製鏈接]

回覆:caramelpudding 的帖子

新書係好孩子好習慣

回覆:TerryC 的帖子

如果只係想學普通話/英文,可以上大陸好易寶果網度睇下,有過幾百本書,仲幾個月出一批新書。www.e-readbook.com

回覆:jackier 的帖子

三聯、商務好似係無得賣,只係定時係果度擺counter先有得賣,所以要上佢網留意日期地點,或上佢網訂

回覆:kittikitti 的帖子

我唔係全職媽媽,只係見仔仔差不多三歲要找套好的普通話+英文教材,見其他媽媽都話易讀寶好,我咪認真search不佢內容,再分析下香港買定大陸買好d,上大陸易讀寶個網有視像示範片睇到d書,覺得幾好才買,希望大家分享交流下啦

回覆:charlottelee 的帖子

Yoyo學習機其實都係一本書,但已包含十萬分鐘正版語音,包括六範疇:音樂、歌曲、囯學(三字經...)、故事、百科、學習。雖包羅萬有但只有聲沒有圖文的。我未用呀因太多書都未玩而且無圖不吸引可以大d先,或去街或旅行帶都唔錯,因可播催眠曲。我的套餐是送的,原價RMB299

回覆:charlottelee 的帖子

有聲字典未玩呀因暫時未需要,因我套餐基本包的20本書加送十幾本已好全面有排玩,加上再買左phonics和普通話拼音,要佢學曬起碼都要成年有多,希望佢有興趣繼續玩,係就抵曬,一千蚊有找^^

回覆:iambluecat 的帖子

當然可以讀香港的繁體書,因我都係大陸買筆及英文書,中文都係等佢香港出繁體買,始終唔想佢學簡體先

回覆:iambluecat 的帖子

我係香港counter試玩完,再係淘寶商城買,search易讀寶第一間就是,其實香港大陸只買差少少錢但送多好多書,如你應為香港果套夠玩就香港買算吧

‹ 上一主題|下一主題