用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Jolly Phonics
go

Jolly Phonics [複製鏈接]

請問有沒有好介紹? 邊到學JOLLY PHONICS 好?
   0    0    0    0

回覆 1# happysugar 的文章

Hi happysugar,
多謝你之前的回覆。請問你的小朋友幾多歲?用了多少時間讀完phonics?
我的小朋友在jolly phonics讀了4個多月,他返得幾開心,他只有4歲又說不出教了些什麼?問老師又答得少少行貨。究竟一般phonics要學幾耐?學完之後會否很快就吾記得?記得係jolly phonics嘅講座都有講過話要用上兩、三年時間才達到效果。

happysugar, 我住九龍的。我好有興趣你所講的CENTRE,請CENTRE 是邊間? 是否NATIVE SPEAKER 教的? 你女女幾歲開始學PHONICS呀?

原帖由 happysugar 於 11-8-12 22:27 發表
你住邊區?我個女之前跟個老師好好, 已經讀完左, 升左上oratory,
最少佢地唔會拖課程,centre個backup好好,佢地既教育顧問全部都係有資深老師,由幼稚園到小學到中學都有,又有經驗社工, 上完個phonics,女女已經好enjoy睇英文 ...

回覆 3# sze8 的文章

回覆 4# vancouverisland 的文章

可否pm俾我?

謝謝!

Hi!唔好意思,我想問這間中心是否會在九龍開分校,你可否PM資料給我,謝!
原帖由 happysugar 於 11-8-12 22:27 發表
你住邊區?我個女之前跟個老師好好, 已經讀完左, 升左上oratory,
最少佢地唔會拖課程,centre個backup好好,佢地既教育顧問全部都係有資深老師,由幼稚園到小學到中學都有,又有經驗社工, 上完個phonics,女女已經好enjoy睇英文 ...

回覆 8# ririri 的文章

回覆 9# happysugar 的文章

Happysugar, Could you pls PM me?thanks!

Happysugar, can you pm me? thanks

Hi, can u pm me the center name and location?
Thanks

我都想知,唔該晒

醒目開學勳章

版主按 :

如欲提供/索取資料,請直接pm有關會員。如再有會員留下Please pm me/ Please check PM或Please email me等相關字句,本文將會被關閉,謝謝合作!

i want to know the details phonics info. too, pls pm me, thx!!
‹ 上一主題|下一主題