用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 YORK 人人都收?
go

YORK 人人都收? [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 chungmanchung20 於 11-8-26 13:17 發表
見好多POST都話YORK 人人都收。有咁多位咩?我幫仔仔報左,不過學校話佢係細仔所以遲D先IN。我怕收左大仔細仔又無咁多位啦。

早幾年就係人人都收 . 但依2年吾係 , 因我阿女畢業果年開始 , 考小學(私校)個個都考得好 , 而叩門亦叩到 , 以我所知kv同sc依幾年考小学吾係太好 ,所以咪多左D人佈York .

醒目開學勳章

原帖由 chungmanchung20 於 11-8-26 15:29 發表

我聽完佢個talk覺得佢個course都幾intensive。不知我隻細b得唔得。

你阿B細月出生?

醒目開學勳章

原帖由 Sumyeema1 於 11-8-26 16:03 發表

恭喜你個女考到好小學。

我揾晒 york 個 website, 都揾唔到 york 考直資/私校 d 資料。  以果位校長即性格,如果畢業生大部分出路好, 整個 chart /表出來, 你估 d 家長仲唔飛埋去咪?
點解唔整個 list 出來呢?:questio ...

多謝 ! 其實阿女無讀私校 (只係做back up),派到一間出名女校讀書.
york 個website 好次無up-date , 校長只係會係家長會話講 , 但學校門口好次有寫 .

醒目開學勳章

原帖由 chungmanchung20 於 11-8-26 16:10 發表

12月呀..係細b中既細b...

真係有D

醒目開學勳章

原帖由 Sumyeema1 於 11-8-26 16:49 發表

甘真系唔明啦,既然畢業生考到好學校,點解唔打鑼打鼓甘唱通街?

點解甘低調, 淨系貼響學校門口呀?

你不如向果位校長提議下, post 個表出來,唔駛好多 effort 架. ...

都好 ! 等我向校長提議下先 !
‹ 上一主題|下一主題