用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 可惜
go

可惜 [複製鏈接]

對於一向只是 “教育政策” 版讀者的我, 看見無問題既言論於一夜間全數消失, 每次看見呢個場境, 何其失落? 何其無癮?

唉 !! 有無人會感受到我地呢類隱形網民的感受 ??

幸會! 幸會!

過往睇大家既貼文, 真係有頭痛 + 頭昏腦脹既感覺! 當我熟悉此處既文化時, 卻往往遇著大家因言論過火, 被版主將整個主題連根拔起, 從此徹底消失. 心情如同睇戲時中途停電或斷片, 最難接受係經常性發生.

當大家心平氣和的時候, /妳們既一言一語真的有思考和參考價值, 還提供很多有用的資料, 令我呢類隱形網民得益不淺.

其實 BK 只需要將有問題既貼文刪除, 唔需要連過往的貼文一併剷走, 如果 BK無法改善, 真係會出現你所講这里死下一个, 又死下一个, 无人上来, 迟早这个网也会寿终正宸.”
原帖由 annie40 於 11-8-26 18:14 發表
隱形網民, 幸会! 幸会!

回覆 1# ok_ko 的文章

恭喜

雖然你復活, 但整個主題已沒有連貫性, 同樣可惜

都係選擇做回隱形網民, 離開此處

edea 版主

被禁的用戶, 不只在 “教育政策” 發言, 剛好我有看 “可惜” 主題, 否則真的被弄得頭昏腦脹, 原來手機版教育政策(可用電腦看)http://m.edu-kingdom.com/index.php?action=forum&fid=361 可看到原文。版主對禁戶又起了什作用? 但對隱形網民的我卻認同囝囝爸所言: 空窗處處.
‹ 上一主題|下一主題