用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基慧小學(馬灣) 2011-2012 小三俱樂部 @@@@@
go

2011-2012 小三俱樂部 @@@@@ [複製鏈接]

大家好!!!我大牛囝讀3D班, 大家互相照應!!!我們做媽鎷除了返工要有EQ, 開學都要有EQ, 今年我家細牛囡讀K1, 大牛哥成日問細牛妹有冇功課, 真係唔知好嬲定好笑

大家好!!!大牛囝測完第一次測驗, 佢已經同我報案話好深, 會唔合格, 都唔知點應對佢, 我唯有叫佢再努力!!!

hi jk923,

緊係記得你啦!!!

大牛有進步!!! 但學習態度就要改善!!! 懶肋出現次數持續上升

原帖由 jk923 於 11-9-21 21:19 發表
老友,
重記唔記得我呀?阿仔5年班啦,之前BK成日唔比我入呢邊,搞到我無晒之機入黎,今日又到黎喇,希望佢唔好short啦,見你地升中派位鬧得好激烈下喎,第我話你知係邊度聽到我地TSA成績係全港學校Top10%裏面,係係學校綜藝活動"同心 ...

大牛囝冇同我講中文老師唔識普通話, 可能大牛囝上堂都係暈得一陣陣:igiveup:

原帖由 kcm 於 11-12-8 22:23 發表
亞囝笑住話比我知, 今日普通話評估係由唔識普通話既代課老師做評估, 連佢都覺得好好笑.:igiveup:

大家好!!好耐無上來, 新學期開始希望囝囝囡囡聽話聽教!!!

大家好!!!好耐冇上來!!!考完試!!!大家可以休息吓!!!不用再變4點鐘的女巫

新學期普教中要折班了, 大牛囝好唔捨得, 大家小朋友有冇這個問題???

回復 Gabrielma 的帖子

我都想繼續有普教中, 可惜教局唔資助四至六年級, 香港教育制度就係咁令人失望
‹ 上一主題|下一主題