用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 再戰龍校
go

再戰龍校 [複製鏈接]

2008年11月細女正讀K1 , 想再報龍校2012/13 repeat K1 , 報名表應否如實填報現就讀的學校 / 班級呢 ?

如果誠實填報 , 唔知通常龍校會點睇 , 會否唔鍾意 , 唔知又或懷疑我地決心repeat的誠意 ?

但如果唔填報 , 又好怪般 , 快要3歲了....真等到2012年9月已達3歲10個月才開始讀書嗎 ?

有冇過來人分享經驗呢 ? 謝謝.....我正在苦惱中.....
   0    0    0    0

如果有問, 就照實報..唔洗擔心, 收得超大b, 都expect佢地係repeat...

如實報上,
我舊年幫阿女搵學校repeat K1,
擺明車馬想讀多年有新開始,
從來無遇過問題喎!

charlotte2008, 好耐無見, 今年再戰龍校, 加油啊!

support!

原帖由 charlotte2008 於 11-9-17 01:48 發表
2008年11月細女正讀K1 , 想再報龍校 2012/13 repeat K1 , 報名表應否如實填報現就讀的學校 / 班級呢 ?

如果誠實填報 , 唔知通常龍校會點睇 , 會否唔鍾意 , 唔知又或懷疑我地決心repeat的誠意 ?

但如果唔填報 , 又 ...

Lonelinda, 多謝你呀....今年儘力碰碰運氣啦.
hey....我好羨慕你成功咗呀 , 真係替你開心 , 我哋會加油架勒 , 你的成功都係我終極target呀....  

原帖由 lovelinda 於 11-9-18 00:04 發表
charlotte2008, 好耐無見, 今年再戰龍校, 加油啊!

support!

Thx for your reply.
好似Pui Ching, SPK 等講明收大B , 上年無資格報 , 應該無大問題 ; 但如 : 德望 ...上年小女失敗 , 今年想再試 , 所以有D猶疑它介意我哋報K1 repeat 與否.

原帖由 蕃薯仔媽媽 於 11-9-17 18:39 發表
如實報上,
我舊年幫阿女搵學校repeat K1,
擺明車馬想讀多年有新開始,
從來無遇過問題喎!

原帖由 charlotte2008 於 11-9-17 01:48 發表
2008年11月細女正讀K1 , 想再報龍校2012/13 repeat K1 , 報名表應否如實填報現就讀的學校 / 班級呢 ?

但如果唔填報 , 又 ...

GOOD LUCK!!

Hi. 4001cc : How are u ?
Thx very much ....

原帖由 4001cc 於 11-9-19 19:38 發表

GOOD LUCK!!
‹ 上一主題|下一主題