用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 收到成績啦,好開心呀!
go

收到成績啦,好開心呀! [複製鏈接]

回復 6# Baoma 的帖子

恭喜呀~~~我都好替你高興! 努力!

回復 3# fcbttkw 的帖子

fcbttkw ,

你仔仔聽落都好高級及好叻,你都"嚴"佢不夠主動、勤力???? 我個女更拍馬都追不上.

回覆 1# fcbttkw 的文章

請問你仔仔已經考到邊級? 唔練都考到, 咁就更利害~~~!

回復 5# Baoma 的帖子

請問你囡囡幾多歲呢?

回復 1# fcbttkw 的帖子

回復 4# fcbttkw 的帖子

我都係咁講~! 但依然不在乎的樣子! 只想玩具!

“你練吓琴,成就不止這樣”,呢D都只係氹佢練琴嘅說話。

回復 6# fcbttkw 的帖子

fcbttkw,

如果我個女會咁講同咁做,無論出自真心定(乙水)我, 我會開心到不得了.
你仔仔都好上心吖,會話想回家練一練. 可喜可喜!

我都好想阿仔‘只想玩具’,因為鋼琴係佢o既大玩具,佢自小對其他玩具都不感興趣!
試後活動,老師叫學生帶自己心愛o既玩具返學校,佢話‘我搬唔倒返o黎!’最後都係兩手空空咁返學…

請問你囝囝是幾多歲, 考幾多級呢?

原帖由 marcuscyrus 於 11-10-19 15:19 發表

我仔都叮唔到xdddd merit only

回復 2# marcuscyrus 的帖子

好叻呀! 仲有其他樂器, 真不易啊! 請問percussion學什麼? 我覺得percussion都幾有趣, 有那一種可推薦給小朋友?

我都很喜歡marimba, 很清趣, 但係,屋企真係要有個「音樂室」先得了! 冇位放噃!

原帖由 marcuscyrus 於 11-10-24 10:17 發表

其實佢學緊3種xdddddddddddddd隨時又比人話我怪獸xdddddddddd
percussion 課程本身內容係tuned percussion(即係xylophone/marimba o個d)再加snare drum,考試都係考呢2樣,再加aural/scales/sight reading,但如果有演出 ...
‹ 上一主題|下一主題