用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DGJS 2nd Interview 有消息的請留言通知
go

DGJS 2nd Interview 有消息的請留言通知 [複製鏈接]

回復 5# fifikiu 的帖子

恭喜你囡囡呀..能有second-in,一定是很叻女啦!預祝順利過關做DGJS's girl.....
想請問下你囡囡是in 7號還是8號呢?
唔知學校係咪一批信寄出定係分批寄出呢?
希望我囡囡也有機會啦!

[quote]原帖由 fifikiu 於 11-10-25 13:26 發表
Many thanks....
我都收到喇...雖然只是second-in,但已經超開心喇!

[quote]原帖由 pvlam 於 11-10-25 16:43 發表

各位未收到信的爸媽, 唔使咁快失望住....可能學校未必會一日寄出晒所有信呢!
明天...打開信箱就有啦....
加油

回復 1# wamamema 的帖子

恭喜..恭喜晒你囡囡呀...很替你們開心啊。
請問wamamema是否今天才收到通知信呢?
如果是...希望心儀DGJS的媽媽今天能收到好消息...加油!

謝謝!

回覆 8# truthmr99 的文章

各位媽媽請不用擔心....我剛至電學校查詢,
職員說: 面試信會在這幾天從學校寄出, 如在星期五還未收到可至電學校查詢。
未收到信的家長不用灰心...好快有好消息架喇...

回復 4# truthmr99 的帖子

Hello...truthmr99

但學校話到了星期五仍沒有的話,便可打去check喎,應該唔會咁快出reject letter卦!
希望你這兩天能收到啦....GOOD LUCK...

回覆 5# fabmom 的文章

Dear fabmom,

you are welcome and good luck...both of us..

回復 7# Peter2880 的帖子

Hi...
My girl from HKPS...
‹ 上一主題|下一主題