用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 63屆香港學校朗誦節
go

63屆香港學校朗誦節 [複製鏈接]

今年的校際朗誦比賽就開始,因為要Weekday進行。有無往年的家長指教,若小朋友9:15比賽,幾點走得人?
因為要趕返學校上堂。
Thx!!
   0    0    0    0

Thanks, 請問全部比完之後,要預幾耐評判評分呢?又可唔可以凈系家長等評分,小朋友走先呢?

原帖由 woodst 於 11-10-31 16:52 發表
無知, 但你組有幾多人, 可以大約估計, 越高級, 歌越長. 例如, 一級咪每人2至3分鐘, 有時中間會有15分鐘break.

Thanks, Miriam,

I see, 原來系即時評分,領獎。

原帖由 miriam 於 11-10-31 18:35 發表

其實係即時評分, 只不過係完成咁多組後要抽返高分既分紙出黎, 再跟分紙排名次, 呢度會一段時間.

小朋友早走......真係勝出點頒獎呢.......

是否通常都系2組? 而每組幾多人,要去到先知?我張參賽通知得出場序。

Thanks for advice!!

但是你地都可以系通知書見到有幾組,同每組幾多人嗎?

Thank you chiyuyi ,

I looked this site, but no more detailed info than my notice.

Thank you ah, chiyuyi
我系比賽時間表時間表搵到啦。

一共20個, 我小朋友第6個。睇唔到有講分幾組,我估得1組掛。

請問通常你地比完就走,定睇完先走?
‹ 上一主題|下一主題