用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人去咗基督教中心幼稚園面試呢?
go

有無人去咗基督教中心幼稚園面試呢? [複製鏈接]

IN我個仔個老師好無禮貌呀!話我個仔講嘢唔清楚..又話我個仔無心機IN...(我話佢無心機先真呀!是是旦旦IN)IN我個老師係老女人..唔同其他果D年輕..年輕果D又禮貌又好人...唉...黑仔呀..撞到個老女人..(不過間嘢真係好細呀...之前人地話這間好有愛心...但我同老公IN完後..第一句講一D愛心都無..)我個仔係細B..答到問題已好叻..但個老女人ONLY用無禮的語氣同我地講嘢...最後我地決定點都唔會讀這間..這間ONLY係位於九龍塘位置..(可能係我地黑仔)

唉...愛心真係會漸漸冷淡的....做老師都係一樣...日日見住d小朋友....什麼愛心都無啦!

原帖由 jojodic 於 11-11-14 17:02 發表
我IN個位老師又好好人呀,如果第日俾著你果位老師教真係唔好彩!

你個仔都好識貨喎!

原帖由 ahmo313 於 11-11-14 17:15 發表
同我哋IN個老師都係一位好年長好年長的女老師!! 但我呀仔好有性格, 不是美女, NO WAY!! 十問九唔應, 仲叫媽媽走啦!!  嘆, 要仔仔日日在這裏讀書而唔開心, 都係算把啦!! ...

應該同一個啦!我個仔都講到名同age..但佢一口無情的話:講嘢好唔清楚喎...唉..傷心呀!

唔知比佢in個d小朋友..有冇機會入學校呢!?

原帖由 marie12345 於 11-11-14 21:01 發表
咁岩我囝又係面見一位年長女老師,同樓上形容既差不多,我囝比佢話完已無心機in, 原本我囝好開心的,講名講幾歲,之後心急玩枱上玩具就比個老師話,如果老師溫柔D,囝囝唔會咁驚。 ...

如果佢教..第時個小朋友一定無"自信"呀!佢都唔識讚美..ONLY扁低個小朋友..唉!

原帖由 marie12345 於 11-11-14 21:40 發表
坦白說,對這學校已大打折扣,就算收都未必會讀。

講咗出來...舒服咗呀!!希望讀個D小朋友開心啦!

係同一個啦...我都係近學校大門果個課室呀..正明咗這位老師對個個小朋友都一樣..無讚美的~~其實個到好似得3個課室...佢果到還有N班...真係唔明點可以放到這麼多小朋友呀??

原帖由 marie12345 於 11-11-14 21:53 發表
如果我們說的非同一人,你話幾恐怖,我in個個是近學校大門附近的課室,另一間面試室是在遊樂場最尾。

你話呀..連IN都要撞個好老師先呀...唉...你地真係好撞到好老師....我地真係好唔好彩呀!
‹ 上一主題|下一主題