用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 小一叩門故事 - 港台節目 女人多自在
go

小一叩門故事 - 港台節目 女人多自在 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

回復 6# Smile3 的帖子

興幸已經過左關,起碼黎梗幾年都吾駛煩。我承認自己攻利啊!吾好等到衰左至知錯。尋日有一部分講阿媽整portfolio, 同老公鬧交話「個個都覺得無問題,而家係我有問題lor!」 嘩!呢句中到丫!我望住我老公話:點解用左我句對白

醒目開學勳章 王國長老

我唸我比較"好彩", 老公全程放手俾我攪, 因為佢知我識得多過佢
初初揀活動教學, 佢都驚架, 話點解有xx同xxx唔讀, 但佢知我決定得, 一定係有做足功課, 所以q左2下佢都由得我決定

叫佢support就無架喇, 佢唔亂up廿四"撩"起我把火我已經萬幸, 叫佢去interview, 佢仲俾個唔耐煩樣我睇, 話"我都唔明點解你要攪咁多野", 我xyz! 如果家姐果間實收, 我駛攪咁多野?!

醒目開學勳章 王國長老

你係好爸爸lor

我老公, 經我訓練多年, 而家功力只係去到"踢一踢郁一郁"果關......
原帖由 isis_dad 於 11-12-6 10:19 AM 發表
代表吓男仕發言先...就以我為例.我是由小囡出世開始計劃的...如playgroup/選購vcd&book等學前教育/搬家/選幼兒園/考幼稚園/課外活動/升小選校/面試準備等等所有都係我包辦..我唔係想講我好好...係我發覺這一代的父親 ...
‹ 上一主題|下一主題