用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 in得叻都無用, 有時真係講吓運氣
樓主: hokk
go

in得叻都無用, 有時真係講吓運氣 [複製鏈接]

我阿b係08年大b, 諗住比做大b機會好高d, 點知.....

阿b interview in得好好架,要答o既答晒,要做o既做哂,d老師又話佢叻,又話佢國語講得好,又話佢very attentive....諗住點都有一間收掛,點知呢輪收到o既係一封又一封o既waiting,真係心都灰埋呀!

所以我有時覺得in得好當然重要,但係運氣重緊要呀,我就好明顯犯太歲啦,haha!

見倒有d人有offer就幾間都有offer,真係開心呀!咁當然佢地d小朋友要in得叻啦!其實我都係想要一封有offer既信啫,我唔想做集郵人士..但要集集埋埋都係waiting 呀!

我都知waiting 都仲叫做有個希望,但係個心個種無間學校可以confirm , 個種唔踏實o既感覺真係好難過呀..
   0    0    0    0

mk 媽咪, 聽到你咁講,我又好似好你少少, 起碼我仲有一絲o既希望,如果我好似你咁收到o既係reject...我都唔知我會點呀......咁你而家有offer未呀...?

創價同民生都係waiting, 真係投哂降!
‹ 上一主題|下一主題