用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 講吓k2教數教到邊到
樓主: 多啦c夢
go

講吓k2教數教到邊到 [複製鏈接]

上述已經很多前人成功咗,本人亦實踐初步有效果,(咪再講嘜嘢上到高小有大部份唔得,不好再睇表面,這些亦要家長配合一定要持續及要睇埋有否環境轉娈咪人云亦云睇野睇深啲!

小朋友得幾歲人仔啲bb話音(正常)都會有,真的要'吹毛求疵'(中英都係咁,到大過就會自己識好,除非無輸入足夠的信息),一般賊人就會捉着這過心理,嘜嘜小姐姐你過仔發音好唔正確,我個女係名校讀,有無讀phonics 可以幫助到佢,之後就或會出現一些人'煱'應,有centre幾好我电話你(質數就難保證...)又或者sell嘢我個女嘜嘜成就都係用這些教材(只吹水...).及引你地p.m佢都茶毒你,就係講咗讀名校就己經遮住咗該人的真確性,以上可能是一個好例子,我之前都拆穿過一些人仍在大家真係要小心,

其實你有否小朋友究竟你明唔明早期教威力及目的!!你話教佢唔明(係你自己估),咁你的諗法錯咗,教要解釋,俾佢感受了解,才能明白記到,唔通學你孭未了解過乘除係嘜就要佢係車到同你計24(四則運算,勁人)......唔怪得知你個女讀女拔(佢自己吹水,俾咗机會佢發表面試心得又不發表!)

del 片係就係擔心不過係擔心你尋仇,所以先del啲片(我啲片有小朋友個樣),同埋我要照顧小朋友不能經常回覆,不似你係度你係到揾食睇實個網 !
‹ 上一主題|下一主題