用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(麗港城) 好想係到讚賞藍田迦南幼稚園!!!!
樓主: 爽媽
go

好想係到讚賞藍田迦南幼稚園!!!! [複製鏈接]

咁唔知k1-k3英文又用甚麼教材呢?

MamaRabbit

對呀因阿囡考到心儀幼稚園所謂才走,都有點不捨!

Agree ! 藍田迦南老師有愛心,add oil

藍田迦南老師有愛心, 而且真係好好!記得我初初知道K1沒學卷時好唔開心,好反感間學校。但宜家想到K1要走,真係有d唔捨得!女女8/8返到宜家(預備班)已經學識左3首歌仔(goodbye song、吹呀吹個大個波(全首都係同一句,好好笑)、不知名歌,謝飯禱文頭兩句同Amen,每日都同我提住兩三個老師名,好鍾意返學,老師見我有小小野想問會放學後打電話俾我,好有心!姐姐又好好,我最擔心係女女去完廁所唔識休褲,一次我見過佢地點樣叫d小朋友去完廁所排隊去老師度休褲,老師好細心,我就好安心了!我宜家每日係校門外同校長一起唱goodbye song,女女返黎唱過我聽,所以我知佢係入面係要做埋動作既~~整體好滿意!女又開心,睇過課程一d都唔淺,我宜家開始掙扎K1走唔去

avang  聽你咁講我都放心d,我阿囝下個月就返學啦,我有d擔心佢唔適應新環境  發表於 12-8-24 12:22

我囡囡都返緊適應班,佢又係返得好開心。我上星期同佢講話打風無得返學,佢話唔好呀! 我要返學呀 。佢呢個星期,學懂自己除褲,話要pee pee,佢之前去pee pee一向要人提住同要人幫佢除褲的。仲有呢兩日佢話有個外國人老師同佢玩同埋講故事。估唔到咁快有外藉老師上堂,真係唔錯 ^ ^

BORCHRISTY 發表於 12-8-24 17:09
我囡囡都返緊適應班,佢又係返得好開心。我上星期同佢講話打風無得返學,佢話唔好呀! 我要返學呀 。佢呢個 ...

aiya.....呢個星期唔舒服唔係我送女女,我開始唔知道她學校的事了原來已經開始有外籍老師啦,等衰豬返黎我問下佢先~不過我估她唔識答我

引用:係到見到有D家長不太滿意迦南.+但我囡讀緊

回覆:好想係到讚賞藍田迦南幼稚園!!!!

我仔仔2012-11,都心儀藍田迦南,難唔難報n班,可否分享幾時報名同面試注意?

我隻豬仔2012-8, 想報N班,想知幾時報?點報?

回復 stella816 的帖子

Why do you change to another school?

yanyanmun 發表於 13-6-22 17:53
回復 stella816 的帖子

Why do you change to another school?
入到心儀幼稚園呀

Which school?
‹ 上一主題|下一主題