用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 考直資私校, SC 定維記的學生會較有優勢? ...
go

考直資私校, SC 定維記的學生會較有優勢? [複製鏈接]

4    0    0    0

無乜關係,最重要係小朋友即場表現。

醒目開學勳章

回覆:考直資私校, SC 定維記的學生會較有優勢?

SC.

醒目開學勳章

SC

無乜關係,最重要係小朋友即場表現

回復 dwkw333 的帖子

If two child perform similar in the interview, SC perfers

引用:回復+dwkw333+的帖子 If+two+child+perfor

SC
上年經驗,知道好多學校都係收SC / KV 的學生多。
點解,眼見都好多SC / KV 的小一學生都會多數係考第一,二 名的。學校都知點選la! 不過,我覺得父母的身教/家教更重要。

CF2010 發表於 12-3-24 11:36
回復 dwkw333 的帖子

If two child perform similar in the interview, SC perfers
How can you tell?

引用:SC+上年經驗,知道好多學校都係收SC+/+KV+

No such advantage for SC, KV, Vic, etc. RUBBISH. It totally depends on performance during interview. But of course if kindy is bilingual there will be some advantage.

回復 ting-ma 的帖子

Seems 無乜關係 wor ...

醒目開學勳章 貢獻勳章

全HK最多學生畢業係邊間KG
嗰間KG嘅畢業生咪就係最多小學時考第一嘅囉!
simple mathematics~
再者,年年SC/KV都幾千人揀幾百個,俾佢地揀過嘅,唔係smart d嘅話,咁佢地仲乜要interview呀?
咁既然已經揀過d smart嘅小朋友,而家庭背景又OK嘅,呢d小朋友唔駛佢教都應該名列前茅啦!

twolilmonkeys  So true!  發表於 12-3-24 23:48
belle2009  ha ha....yes, agree.....................exactly!!...............  發表於 12-3-24 22:19
恐龍家

I think quite a lot of famous school will only depends on the performance.  

For famour KG, parents will have an idea in mind about the academic level of their child after accumulation of previous years' performance.

Also I think both Vic and SC have good English speaking environment. My girl is from SC, I think it is good. Don't know much about Vic in detail.

絕對不是SC令小朋友變smart kids, 而是好努力嘅家長train自己嘅小朋友令SC變成"好勁"嘅名校啫!

醒目開學勳章 王國長老

回覆:考直資私校, SC 定維記的學生會較有優勢?

我自己又咁睇,當然,面試表現好緊要,但我吾認為讀咩幼稚園真係零影響,因為:1.小學校長對咩幼稚園教幾深,心中有數 2.父母揀咩幼稚園,好大程度反映父母對教育小朋友嘅理念,如果間學校係「長期作戰」型,亦會期望家長配合

Yanamami  中肯.  發表於 12-4-11 14:18
‹ 上一主題|下一主題