用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問有冇人收到PN call waiting 呀?
go

請問有冇人收到PN call waiting 呀? [複製鏈接]

由11月開始等到宜家,真係等得好心急。我知道大家4月18號俾左學費,希望快啲call waiting 啦!如果有人收到call,請上嚟報下喜開心下。
   0    0    0    0

引用:由11月開始等到宜家,真係等得好心急。我知

原帖由 namkaman 於 12-04-20 發表
由11月開始等到宜家,真係等得好心急。我知道大家4月18號俾左學費,希望快啲call waiting 啦!如果有人收到 ...
我囡pn班都仲係waiting.

請問多唔多人放棄學位呀?York playgroup老師話今年好多人,waiting的都有好多人,就算上緊pg都未必有位。好担心。

回覆:namkaman 的帖子

我諗都唔多,昨天家長會都好多人,我都等緊轉am班,不過都微!

回覆:winnietingting 的帖子

請問你嘅小朋友係幾多月b

請問有冇人收到call呀?好心急呀!今年咁多人,好似機會好低咁。

回覆:請問有冇人收到PN call waiting 呀?

未收到,昨日打去問話要5月初,同埋唔好太期望,因都唔多位放,有都比有哥哥姐姐係到學生先!

引用:請問有冇人收到call呀?好心急呀!今年咁多

原帖由 namkaman 於 12-04-24 發表
請問有冇人收到call呀?好心急呀!今年咁多人,好似機會好低咁。
namkaman ,咁吹吓水,你讀住邊間先,我囡囡會讀think.

Sorry,誤會左講轉班!waiting 位應該都有!

hi,winnietingting
Think 美孚,我放棄左,因為在商場入面好似有少少嘈同細。
我本來想讀太子道西方方,但佢之前有開放日,去完就決定放棄了。
如果York真係冇位,咁我會俾仔仔讀明慧先囉,婆婆話近地鐵站喎,佢可以帶返學唔坐校車。

引用:hi,winnietingtingThink+美孚,我放棄左,

原帖由 namkaman 於 12-04-25 發表
hi,winnietingting
Think 美孚,我放棄左,因為在商場入面好似有少少嘈同細。
我本來想讀太子道西方方,但 ...
請問太子道西方方有什麼唔好令你放棄呢?我諗住比仔仔返呀。

happy116 發表於 12-4-25 08:34
請問太子道西方方有什麼唔好令你放棄呢?我諗住比仔仔返呀。
我唔講原因係因為唔想影響其他人的決定。我的感覺都只係一日接觸所感受到的,可能會有偏差。而且每人感覺唔一樣,你決定左就信自己吧。我相信每位家長的決定都會係正確的。

請問各位wait緊PN嘅係細b or 大b?

我小朋友現在19個月。我諗大細B同waiting應該冇關。

已經過左交學費的deadline一個星期,點解仲未有人報喜,我亦收唔到call.唉…仲有咩方法知佢開始call waiting未呢?會唔會唔call嫁?打去問個staff話full左,無人放棄,人人都交學費,我O左嘴。

我打去問,佢就話要5月頭喎!

回復 fatfatmon 的帖子

5月call waiting 定call你們由pm轉am?
咁答你個staff都正常啲,答我果個咁講,我真係"O" 嘴囉。
點會冇人放棄呀!間間學校多多少少都會有人唔讀,EK都有家長話放棄York PN位啦!
唉.....我咩資料都未俾佢一開口就話冇位,之後就收線,前後都冇一分鐘。

回覆:namkaman 的帖子

佢講waiting 同轉班都係要稍後!星期一、三問佢,佢話現在都點算緊,要一個一個"呑"上去,有am,就比pm 轉班上,之後就waiting 的,大慨5月初!我問轉班,佢就話位應該唔多,有都會比有哥哥姐姐係度讀的小朋友先!

你問到的資料多過我好多呀!今日答我果個一野打沉左我。有你咁講我起碼可以期待吓。thx!!
睇嚟我要改善下問問題的技巧了。

引用:回復+fatfatmon+的帖子 你問到的資料多過

原帖由 namkaman 於 12-04-26 發表

你問到的資料多過我好多呀!今日答我果個一野打沉左我。有你咁講我起碼可以期待吓 ...
Namkaman, 類似情況,我咋日打去問樂基(駿景園)問幾時call waiting, 又係一嘢被打沉。

Admin話「 個個交哂錢,等九月有冇人唔返學啦!」。好似當我問佢借錢咁!我可能問得衰,似乎我要讀吓d說話技巧班,唉!

唉!現實真殘酷。現今父母真不易!

‹ 上一主題|下一主題