用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問有冇人收到PN call waiting 呀?
樓主: namkaman
go

請問有冇人收到PN call waiting 呀? [複製鏈接]

回復 winnietingting 的帖子

原來你仲等緊其他PN。咁如果York call 你,你讀唔讀呀?

引用:回復+winnietingting+的帖子 原來你仲等緊

原帖由 namkaman 於 12-04-27 發表

原來你仲等緊其他PN。咁如果York call 你,你讀唔讀呀?
namkaman, 我在5月7日要交學費和書薄(hk$5511)給think,好似無得退。

如果york之後先call我,都多數不讀pn班了,否則損失慘重。

希望york儘快call waiting,收你小朋友啦!我囡囡k1先讀york了。

其實明慧果邊我都已經交左大約$3xxx,都係冇得退的。但就可以拎返啲書同校服,5月7日仲要交學生相(著校服果種)。如果York call我,我就當啲錢買左啲故事書同家居衫囉。希望佢快啲call啦!如果早過5月7日咁到時你又要再諗下了。

唔知York整理好啲資料未呢?正取生都交左學費差唔多二星期了,希望明天放完假後會收到電話啦!我現在一聽到電話響就緊張。得唔得都希望得個知字

回覆:請問有冇人收到PN call waiting 呀?

我等緊轉上午班,一樣咁緊張,以前miss call 都唔理,依家即刻打返去!

回復 fatfatmon 的帖子

哈哈哈.......同我一樣呀
但係次次打番MISS 左的電話,都係銀行電話
我係公司成日要行上行落去唔同層都係行樓梯,我驚聽唔到電話。
真係等到花兒都謝了

請問有冇人已經收到call呀?
昨天打去問過話已經call左幾個,佢話會俾左啲位有哥哥姐姐果啲先。但講講下佢又講到係PM轉AM咁喎。我現在覺得好亂呀!<----我係覺得自己蠢冇問清楚,昨日聽電話果位小姐好好禮貌的。
佢地係已經call左waiting的學生定call左轉時間的學生呢?
如果已經call左waiting的學生,我又冇份咁我以後唔駛咁緊張嘛,我只是希望有一個確實的答案,宜家一直咁等壓力好大。
‹ 上一主題|下一主題