用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 路德會聖馬太學校(秀茂坪) Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區
樓主: josejandy
go

Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區   [複製鏈接]

回覆:Net 48 2012年9月入路德會聖馬太討論區

我都剛剛註冊左,係一個四十多男老師,

Sorry.未打哂就送出,我想話果個男老師我對佢印象有d不滿,當我想問佢野時,佢話等候會講,等到佢講就叫我自己返去睇,仲要果時冇人等註冊

引用:一個下午,變哂嘅,又話要星期四前報暑期班

原帖由 josejandy 於 12-06-05 發表
一個下午,變哂嘅,又話要星期四前報暑期班?
寫姐,不過早交方便 d 掛

chickenwing2006 發表於 12-6-5 16:33
寫姐,不過早交方便 d 掛

我有問過教育中心個負責人, 會唔會家長會先報名, 變左冇位要waiting, 佢話唔會, 最多開多班咁囉, 所以我都放心到家長會當晚先交form。

hlwoo 發表於 12-6-5 15:14
我今日完成左註冊, 只係需要帶註冊証、錢/支票。去到會填form, 之後書記會講比你知小朋友assign左邊班, 同 ...
同我個仔一班
[size=large]晞晞BB :hammer:

1A班到
註冊仲要帶埋出世紙副本架

引用:1A班到註冊仲要帶埋出世紙副本架

原帖由 小魔童 於 12-06-05 發表
1A班到
ABCD 齊人嘞,䦕枱啦

我無帶,他話無都得!哈

Jayson was born in Apr2006
Jeremy was born in Apr2008

heiheikwok 發表於 12-6-5 17:59
同我個仔一班

同班同學仔, 多多指教!

小魔童 發表於 12-6-5 18:54
1A班到
遲些交國藉張form時交埋出生世紙副本就ok!

好像得我們5個...我無買校服,想睇外面有無。以前幼稚園試過,外面的質料好好多。

引用:好像得我們5個...我無買校服,想睇外面有無

原帖由 josejandy 於 12-06-06 發表
好像得我們5個...我無買校服,想睇外面有無。以前幼稚園試過,外面的質料好好多。 ...
我訂左 summer 各一套,total $430 不過比左 $50 訂

今早冇咩人去,由頭到尾報埋 summer course , 10 mins 內得我一個 Tim 咋

不如大家share一下會報學校d咩summer course丫, 我會報劍橋英語同埋手工藝班

引用:不如大家share一下會報學校d咩summer+cours

原帖由 hlwoo 於 12-06-06 發表
不如大家share一下會報學校d咩summer course丫, 我會報劍橋英語同埋手工藝班
我大包圍呀

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我報左兩個外籍英語,加整小食班

因為本身阿女要學公文數、swimming同piano, 所以我冇報太多courses比佢, 加上接送方面都要好好安排, 所以報左2個玩下

劍橋英語, 我問左負責人, 佢話上完12堂, 開學後仲要上劍橋英語延展先足以考cert的, 所以有想過考cert o既, 就唔會miss左頭12堂, 否則追番會比較辛苦

引用:因為本身阿女要學公文數、swimming同piano,

原帖由 hlwoo 於 12-06-06 發表
因為本身阿女要學公文數、swimming同piano, 所以我冇報太多courses比佢, 加上接送方面都要好好安排, 所以報 ...
Hehe .... Starters 我係出邊番開, 見佢 $1150 有 12 classes ..... 唔叫貴想試下,如果ok 我可能九月後係 sat 係學校番 .... 出邊學$1000 得四堂咋

回覆:Net 48 2012年9月入路德會 ...

我淨係報數學,因為已經報咗其他暑期班,已星期六學嘢已經塞滿晒

[size=large]晞晞BB :hammer:

我報左多過2500,有400回贈!哈哈

‹ 上一主題|下一主題