用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 契女今天到一胡同沙胡面試,祝成功!
go

契女今天到一胡同沙胡面試,祝成功! [複製鏈接]

今天由細同我玩到大的死黨帶佢既囡囡到第一城胡素貞同沙田圍胡素貞參加面試......
死黨同埋佢太太帶契女一早去晒兩間學校,希望佢地快d有好消息啦!!!!!!!!

不過阿死黨佢就唔多滿意一胡好似有d敷衍,唔多認真咁,覺得都係無望......
反而沙胡就俾佢地的感覺幾好,一黎覺得呢間學校d老師好d,校園又靚d.....

希望阿契女叩門成功啦!
   0    0    0    0

今天由細同我玩到大的死黨帶佢既囡囡到第一

原帖由 shtam 於 12-06-09 發表
今天由細同我玩到大的死黨帶佢既囡囡到第一城胡素貞同沙田圍胡素貞參加面試......
死黨同埋佢太太帶契女一 ...
Good luck

THANKYOU, 其實呢一兩年同朋友都研究下升小的策略架啦, 佢都唔算好追名牌小學, 佢幫阿女揀沙呂小第一唔得都放棄叩門了,覺得機會太微, 所以轉攻一胡同沙胡, 希望佢地成功啦!!!

引用:THANKYOU,+其實呢一兩年同朋友都研究下升小

原帖由 shtam 於 12-06-09 發表
THANKYOU, 其實呢一兩年同朋友都研究下升小的策略架啦, 佢都唔算好追名牌小學, 佢幫阿女揀沙呂小第一唔得都 ...
選沙呂都叫唔係好追名校?第一志願選沙胡一早入左哪!

Good luck
‹ 上一主題|下一主題