用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 齊齊來暢所欲言
樓主: wpwong
go

齊齊來暢所欲言 [複製鏈接]

Re: <<北角救世軍育嬰院暨幼兒園>>齊齊來暢所欲言

Thanks,  KooKoo

I forgot la.  I don't sleep well in these few days when Hei Hei has fever at night.  He cried sometimes.  I think he was not feeling well.  Hope tonight would be better.  
Grace Lee
該用戶已被刪除

angel'syy 寫道:
想請問各位媽媽
這幼兒園的地址係邊,
是否全日制

北角健康中街六號健康邨平台二, 是全日制.

樂熙媽媽,
HeiHei 好返未呀?感冒呀?!小心呀

Hi YauYee

Hei hei is alright now.  No fever and cold.

How are you?  How is your son?  Does he enjoy the school life.   I also want my daughter to go to nursery but it is quite hard for me to bring two kids to school.  Have to wait till 2 years old.  Time go fast.  You and my babies is now 8 months old.  I think we can join together to held a birthday party

Keep in touch.
Grace Lee

up !!   
Grace Lee

早晨樂熙媽媽, 昨日好c忙冇時間入黎傾, 你使唔使同hei hei tao tao添新衣呀? 我係自由報料度見到海港城個特賣場又有kids & bb衫買啦, 你click下面條link入去睇呀:

bazzar (harbour city)

唔知今晚放工時, 個d宣傳單有得攞未, 如果有我就會今晚攞d去兒園度擺低, 唔係就要等到聽晚, 到時你地見到就攞黎睇啦

Thanks KooKoo.

I will give you a photo CD (X'mas) tomorrow.

Check Pui Hei School Bag la.
Grace Lee

好野! 有相睇啦, 好開心呀, 唔該晒你呀, 我日日都想再去問先生, 但又好似唔係幾好咁,   , 今晚實番去開黎睇,  :  : 今次我唔會開錯啦 thank you

Hi

Pui Hei has put it in his school bag.  Pls check.  

The photos are nice.  enjoy it.

Grace Lee

thanks 樂熙媽媽

樂熙媽媽, 我收到啦, 沛希食鷄膇個樣好開心, 原來佢地係食buffet, 係呢, hei hei返屋企有冇成日唱新年歌, 沛希放學回家途中都係度唱, 見佢唱得咁開心, 我都好開心

醒目開學勳章

HI ALL,

好耐無同你地傾偈, 因為早兩個禮拜臻臻扁桃腺發炎病了1個星期, 而家完全康復了, 番了嬰園成個多月終於第1次睇醫生了. 我22/01 果日同佢番了嬰園的"親子遊戲日暨1月份生日會", D BB 玩得好開心. 另外我禮拜三放假去接臻臻放學, 見到兒園D 小朋友拎起支毛筆寫揮春, 好 CUTE, 佢地係唔係已經帶哂D作品番屋企呢??? 有無貼起呀????

冰冰   

Hi wpwong

今朝你有無發覺兒園D 小朋友寫既揮春已經貼起左係大堂兩旁

:

anna, 原來個兩張揮春係佢地寫架, 我趕時間冇留意睇添, 今晚一定要看一看, 芝芝有冇份呀? 我只知低幼班做炮竹咋

Oh my god!  I don't know so many things they have done.  I have not brought Hei Hei to school for a week.  and Hei Hei does not mention what he has done at school.  Let me visit school next week la.

Grace Lee

樂熙媽媽, 佢地今個星期都有唱新年歌, 沛希成日唱, 我仲整鬼佢攺晒d歌詞, 唱佢曳曳 :  :

From last week, we have no time to talk about school.  Because he is sick last week, TOTo and me also sick this week.  I did not sleep well for a week as ToTo always cry 2 - 3 times at night.  When I put Toto at my side, Hei Hei seems know that and come to my room and sleep with me.  You can image how uncomfortable to have 3 people sleep in only a 4ft bed.  I am  very very very tried.  Today I really need refreshment - go shopping. HAHA!!!     
Grace Lee

醒目開學勳章

Hi anna_gigi ,

當然有喇, 好 cute 呢!!!!

冰冰

DEAR 媽咪s,

我BB剛1歲一直都係工人照顧他,但這年嚟我o地已經轉咗4個工人,都找不到一個可以信賴嘅人去照顧BB,最初以為個別例子,但真係一個不如一個,除了浪費金錢,最重要係BB學唔到嘢.

所以,我們準備放BB去北角救世軍育嬰院.唔知好呢間院好唔好.可否share一吓?
SaSa :wave:
‹ 上一主題|下一主題