用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 依間就係聖羅撒幼稚園用的校車公司
go

依間就係聖羅撒幼稚園用的校車公司 [複製鏈接]

http://news.sina.com.hk/news/3/1/1/2766489/1.html

依間就係聖羅撒幼稚園用的校車公司, 如果你個小朋友想入依間學校, 你要唸清楚~~  依間咁嘅校車公司真係超差.
   1    0    0    0

回覆:依間就係聖羅撒幼稚園用的校車公司

咁聖羅撒又無收咁貴

我囡囡坐左一個月, 保母姨姨和司機姨姨都好好.

我女都係坐SRL校巴,司機及跟車姨姨都非常好!車費亦好合理喎!

yes, ok wor
very good price and good service

我個女今年K2, 一直都OK, 司機同姨姨都好好, 印象中咁耐都係遲過一兩次, 有次阿女自己同司機講自接, 司機會打嚟問噃我求証, 都自有交帶

可能係我唔好運, 又可能我屋苑小學生啦, 所以.....  18/10 收到校車公司一封信, 侷內是話佢由K2開始一直用緊一架不合法的校車接我個女, 依家比運輸署發現了, 要即時停接我個女......"不合法", 坐咗年幾先知一直"不合法", INSURANCE都唔COVER, 好在冇嘢. 有嘢邊個負責呢???  我唔係話佢D保母司機有問題, 問題係在於間校車公司囉.
‹ 上一主題|下一主題