用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 啟基 interview
樓主: bryan_csy
go

啟基 interview [複製鏈接]

引用:我覺得如果聽日星期六都仲未收到信,+應該我

原帖由 JHsbb 於 12-11-02 發表
我覺得如果聽日星期六都仲未收到信, 應該我地14/9, 22/9, 個班應該都無架喇, 22/10個D都有信咯.... ...
贊成!
所以應該又衰一間喇。。。

回覆:a_for_apple 的帖子

我都無信

引用:其實多唔多14/9面試有2nd+interview呢?

原帖由 Cheukyin0108 於 12-11-02 發表
其實多唔多14/9面試有2nd interview呢?
我亞仔係14/9 in架, 都收到2nd intv信啦。

22/10in,打電話問佐,老師/職員復我說有2nd in,很感恩!她也說前天就寄出了信,但我還未收到,都不知是否寄失了

我覺得擔心的家長真的不妨打去學校問問,祝大家都有好消息,加油啦!

我星期四已經打左去留名架喇, 到今日都無電話, 信箱都無學校信, 我估無LU.

回覆:啟基 interview

想請問一下係咪如果第一次見ok一定會有2nd in?之前聽講話有d會唔使in兩次即1st in就收,但而家見你哋個個話要有2nd in先係ok咁嘅?我仲未收到任何信呢?

想請問一下係咪如果第一次見ok一定會有2nd in?之前聽講話有d會唔使in兩次即1st in就收,但而家見你哋個個話要有2nd in先係ok咁嘅?我仲未收到任何信呢?

囡囡9月22日in, 尋日收到2nd信,日子係11月12日。大家加油!

即是無啦>

我仔應該無機會喇, 因為今日打去李小姐幫我CHECK, CHECK完後話暫時未有消息要2ND IN , 有無機會IN, 到時都會寄信通知你....需然仲有2場INTREVIEW, 但我仔係第1批IN的學生, 到依傢都無應該都無, 祝大家好運......

我收唔到信。星期六留咗名同電話都冇覆。應該冇希望。

引用:我仔應該無機會喇,+因為今日打去李小姐幫我

原帖由 JHsbb 於 12-11-05 發表
我仔應該無機會喇, 因為今日打去李小姐幫我CHECK, CHECK完後話暫時未有消息要2ND IN , 有無機會IN, 到時都 ...
Me too
今日打去問........和妳答覆一樣

噢, 咁即係吾使打去問了....

其實到而家除咗有人收到2nd in信外,有無人收到reject信呢?我咩信都收唔到,個心好十五十六,一係寄埋信嚟reject就一了百了,起碼唔使心掛掛,估估下

‹ 上一主題|下一主題