用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 好感慨, 終於搵到個有heart 的普通話老師! ...
go

好感慨, 終於搵到個有heart 的普通話老師! [複製鏈接]

個女係豬女, 原來咩都要爭, 問左好多centre, 都好難就,
我要求只是有個老師同個女唱下歌, 學下拼音, 對話,
原來都好難搵, 搵了兩個月,終於找到, 大家都係沙田第一城,
慳番交通時間. 希望老師繼續做. 幫我個女打好普通話基礎.

0    0    0    0

而家出去揾真係好難搵個好的. 我都好彩找到一個, 很有愛心又唔計較既普通話老師. 不過係太子

引用:而家出去揾真係好難搵個好的.+我都好彩找到

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:好感慨, 終於搵到個有heart 的普通話老師!

我都係咁話,超難找!但真的有,我也找到,今次一定ok!

[url=http://tickers.families.com][/url

醒目開學勳章 王國長老

版主按:

請直接 PM 會員查詢, 切勿在版面留下沒有意思的文章.  e.g Pls check PM / Pls PM me etc.

如經勸喻後, 情況仍沒有改善, 管理員會關閉此帖, 敬請注意!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

引用:我都係咁話,超難找!但真的有,我也找到,

原帖由 YUYU-MAMA 於 12-10-30 發表
我都係咁話,超難找!但真的有,我也找到,今次一定ok!
可否pm老師的資料給我

‹ 上一主題|下一主題