用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 女女曾經有直資收咗, 但因為有心儀津學所以冇註冊 ...
go

女女曾經有直資收咗, 但因為有心儀津學所以冇註冊 [複製鏈接]

初時以為女女可以有其他私小做back up, 但現在想下想下機會好像很渺茫..... 有沒有比較競爭少嘅私小可以報名㗎? 因為我留意到剩餘還可以報的都是直資?

0    0    0    0

回覆:女女曾經有直資收咗, 但因為有心儀津學所以冇註冊

啟基2-3k 人考

回覆:sonmeow 的帖子

謝謝,不過剛剛check 咗啟基額滿了, 有沒有其他? 不過真不知道連啟基都二至三千人報! 低估了形勢

Ok, no problems, go for Government Subsidies School.

不要看低啟基。今時今日的啟基並不是人人想的易考。既然有心儀的津校,唯有等待放榜。

回覆:Tracymimi 的帖子

等抽獎放榜要下年六月... 漫長的等待

自行是11月26日放榜 o麻 !

醒目開學勳章

ABCdoreme 發表於 12-11-1 19:12
謝謝,不過剛剛check 咗啟基額滿了, 有沒有其他? 不過真不知道連啟基都二至三千人報! 低估了形勢:toocol ...

但佢又無叫你遞左form先呀?  我當日想報11/6果場 full 哂, 佢照收我份表話再開簡介會就再通知我, 而家要等到11/20再去.

但如果11/19同20是但一間學校有offer, 我就唔in啟基了.  

回覆:LMCK 的帖子

佢話20/11 都full 了,只有遲D上網再留意宣佈

‹ 上一主題|下一主題