用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Net 11 - 聖馬太小學
go

Net 11 - 聖馬太小學 [複製鏈接]

有無人知Net 11 - 聖馬太小學係一間點既學校? 有無家長可分享下?  謝!
   1    0    0    0

回覆:Net 11 - 聖馬太小學

thats good

回覆:invisible_man 的帖子

這是一間滄海遺珠的學校,很少人知道,但其實它是一間相當好的地區小學,升band 1中學的人數相當不錯的

回覆:longlokma 的帖子

我指的是以前在牛頭角的聖马太,好似現在已遷至秀戊坪,不知樓主是否指這間

hagupit  秀茂坪嗰間係NET 48, 樓主話係NET 11, 應該同你講嗰間唔同.  發表於 12-11-23 21:52

引用:我指的是以前在牛頭角的聖马太,好似現在已

原帖由 longlokma 於 12-11-23 發表
我指的是以前在牛頭角的聖马太,好似現在已遷至秀戊坪,不知樓主是否指這間

...
係呀,而家係秀茂坪 net 48 ...... 唔同樓主問 net 11 個間

回覆:chickenwing2006 的帖子

我本人弟弟在新街畢業,之後考筆試入到聖保羅男女中學,會考8A 高考3A2B,現在係哈彿公共衛生系(全亞洲只有三個學生考到),他感激小學時的老師們,特別係數學科郭主任。他加入小學舊生會而不是中學。小學對他的影響好大。希望供各位參考

‹ 上一主題|下一主題