用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 LH 已出RESULT, 請留意信箱~
樓主: shevachevy
go

LH 已出RESULT, 請留意信箱~   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+bigearwong+於+12-11-30+發表

原帖由 AM0819 於 12-11-30 發表
Mine is Aug boy! hehe!

Struggling to accept or not, the register period is 10-15Dec!
八月B 入到好叻仔,因為N 最細都係去到七月,仲要係一個起兩個止

回復 sbux 的帖子

英普同am 一向多家長prefer, 學校中和下, am就係英粵, pm就係英普, 唔怪得有家長剔英粵變英普, 睇o黎都係am class 吸引力大d

我好鐘意LH,不過waiting only,會寫求位信,希望遲d 龍校出result,好多人應該會放番d位出來。

回復 allysharlin 的帖子

其實寫有冇用?! 有冇家長第一身分享係LH寫信求到位? 我驚校長日理萬機, 寫信會煩到佢, 弄巧反拙,

如果寫信真係有用我寫萬言書都制, 反正日日都寫十幾廿封

回復 shevachevy 的帖子

我諗住每一個月寫一封,親手送到學校,但不會直接交給校長,怕校長覺得我煩。希望得

又多次名落孫山~~~

回覆:LH 已出RESULT, 請留意信箱~

未有信

其實係咪只有 waiting, 冇reject架?

回覆:MMLL 的帖子

海帆薈am offer

回復 jamielili 的帖子

恭喜!請問是幾月B?可否講下 當日interview表現如何?

收到Offer 既會否讀?還是有其他更好offer!

引用:回復+sbux+的帖子英普同am+一向多家長pre

原帖由 shevachevy 於 12-11-30 發表
回復 sbux 的帖子

英普同am 一向多家長prefer, 學校中和下, am就係英粵, pm就係英普, 唔怪得有家長剔英粵 ...

唔可以咁講,有D 男同學仔講嘢無女仔咁叻,媽媽可能擔心佢語言混亂,所以都有機揀英粵

回復 LWL1212 的帖子

會呀
LH 是我首選

引用:Got+tsing+yi+AM+offer +

Got tsing yi AM offer
嘩,恭喜你,記得我嘛?同屋苑又係8月B,舊年一齊努力考K,有LH AM 青衣offer , 好叻呀。

引用:回復+allysharlin+的帖子 其實寫有冇用?!+

原帖由 shevachevy 於 12-11-30 發表
回復 allysharlin 的帖子

其實寫有冇用?! 有冇家長第一身分享係LH寫信求到位? 我驚校長日理萬機, 寫信會煩 ...
我覺得寫信未必有用,去了考PN 中b 表現一般, 冇任何其望也冇寫信,結果5月忽然收到電話call waiting.  所以係你的就是你。寫信可以使媽媽心裡好過些,起碼有做野,但未必幫到

請問有無細b有offer??

請問有無細b有offer??

回覆:lingan 的帖子

當然記得啦,上年連in 都無得in 啊!不過諗緊,因呀仔而家間都好開心下!

引用:當然記得啦,上年連in+都無得in+啊!不過諗

當然記得啦,上年連in 都無得in 啊!不過諗緊,因呀仔而家間都好開心下!

...
係呀係呀,同你一樣。
我個轉左凱帆校,今日收到waiting, 因面試果日兩part都好好去到第三part 12pm 肚餓發癲。唔係reject已經好好。祝你揀到合心水的學校。
我女而家N班都讀得好好,又開心。佢乜都考唔到我就原校升。哈哈。

有無 康城分校有offer
‹ 上一主題|下一主題