用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 LH 已出RESULT, 請留意信箱~
樓主: shevachevy
go

LH 已出RESULT, 請留意信箱~   [複製鏈接]

引用:康城,今日收信got+PM+offer. +

原帖由 kobecherry 於 12-12-01 發表
康城,今日收信got PM offer.
是否英普班?

好開心,康城英普pm

凱帆, 細B, Waiting

點解咁多康城英普都係下午, 冇AM?

回覆:LH 已出RESULT, 請留意信箱~

sep boy got 英普pm offer 海逸校

回覆:NgNgMa 的帖子

係呀,英普班

引用:點解咁多康城英普都係下午,+冇AM?

原帖由 yan817 於 12-12-01 發表
點解咁多康城英普都係下午, 冇AM?
康城上午得一班英普同英粵,只有10%給外人,所以學位唔多架!下午就兩班英普呀!

紅磡PM英普 offer!
但我是報AM英粵的。
0912大B。

我都係康城英普pm offer, 大家會唔會放棄?

其實是否只有accept 、waiting,唔會reject?

我地在greenfield讀緊英普。想了解下先。不過我會交留位費。始終未有學校收

其實係咪咁多間學之園都好?康城校ok嗎?

引用:其實是否只有accept+、waiting,唔會reject

原帖由 tam_bb 於 12-12-01 發表
其實是否只有accept 、waiting,唔會reject?
我覺得無 reject 信多啦!  因為waiting封信內容都無講,幾時可以打去學校問有無位,姐係都預左唔會收啦!

Ha ha ha!1010B 康城英普pm 0ffer。亞囡第一個,亦相信係惟一一個offer。

回覆:shevachevy 的帖子

It really works, we were on the waiting list. We kept writing letters and updated portfolio to school. We finally was accepted and the special thing is I heard fr other parents who were accepted fr the waiting list. They said they need to have 2nd interview but we didn't. Good Luck!

WAITING ONLY

wating only, Aug bb

紅磡Lv校  收左pm英普班
其實都有些意外,不是得很少位嗎?
但好似好多人有offer?
好在15/12前註冊,可以等埋其他 結果

引用:其實係咪咁多間學之園都好?康城校ok嗎? +

原帖由 好有問題 於 12-12-01 發表
其實係咪咁多間學之園都好?康城校ok嗎?
康城係一間新校,今年先有K3, 仲未有成績參考!今年仲有換左新校長!學校ok與否,好睇你教育理念同校長/學校是否一樣,每人有不同準則,有人覺得好,有人覺得唔好!
仲有番得康城校,你要預備搭校車,除非住康城!唔係既要日曬雨淋,小朋友同大人都辛苦!

‹ 上一主題|下一主題