用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 MOS Boxhill 有信未呀?
樓主: pandc
go

MOS Boxhill 有信未呀? [複製鏈接]

PM offer also! Wonder what's pm students' daily schedule like? when is nap time and lunch time?

我地係9月B, 都係WAITING....-.-  請問有無9月或9月後的細B有OFFER的呢? thanks

回覆:MOS Boxhill 有信未呀

問過只俾offer 31/8 前的bb, 打後果d要waiting:sigh

佢話15/8後全部都要waiting, 就算等到都只會系pm, 因為現成pm都排梗上am。 am有60个,pm有90个位。 所以我阿仔都系pm waiting

唉....細B真係難搵學校.....也苦了各位細B的媽媽. 大家一齊加油啊.

回復 jjess 的帖子

My bb was born in Jun

回覆:Aprilbaby 的帖子

上午班有六十人,下午班有九十人。咁多小朋友夠唔夠班房?

my son is sep baby, on pm waiting list only.

好彩唔系等佢開飯,否則……東校唔讀,讀西校。:;pppp:

引用:佢話15/8後全部都要waiting,+就算等到都只

原帖由 Aprilbaby 於 12-12-06 發表
佢話15/8後全部都要waiting, 就算等到都只會系pm, 因為現成pm都排梗上am。 am有60个,pm有90个位。 所以我 ...
aug bb, pm offer
But she was born after 8/15

回覆:MOS Boxhill 有信未呀?

請問你地有offer既小朋友之前都有讀Boxhill既playgroup嗎?

引用:請問你地有offer既小朋友之前都有讀Boxhill

原帖由 cinderellasnow 於 12-12-07 發表
請問你地有offer既小朋友之前都有讀Boxhill既playgroup嗎?
冇呀

引用:請問你地有offer既小朋友之前都有讀Boxhill

原帖由 cinderellasnow 於 12-12-07 發表
面試時老師都有問有無番pg同埋番邊間,唔一定要係boxhill playgroup, 但佢地應該prefer英文playgroup 多d

回覆:AJH 的帖子

原來我發覺係申請表同問卷都無選過am or pm的,你地in時有無問過你地preference ?

引用:原來我發覺係申請表同問卷都無選過am+or+pm

原帖由 jjess 於 12-12-07 發表
原來我發覺係申請表同問卷都無選過am or pm的,你地in時有無問過你地preference ?

...

Yee...又好似係喎,不過我interview時我已表態, 覺得上下午都ok, 呢間係我心儀學校,所以即使下午,收我個女都已經心滿意足喇

回覆:AJH 的帖子

Interview時佢無問我,我又唔記得左講,我join緊佢地pg架,仲要係大b,都只係比pm offer....有d失望…

我仲未收到信
如果唔收唔知會唔會都有信通知???

pm offer, 已有其他學校AM offer, 但本身比較鍾意boxhill, 但又想BB讀上午班, 唔識揀...

引用:原來我發覺係申請表同問卷都無選過am+or+pm

原帖由 jjess 於 12-12-07 發表

...
無喎!不過我收到am offer.

回覆:juneforgbb 的帖子

我同你一樣,我有其他am offer, boxhill得pm,真係唔知點算!

其實boxhill 收成5班 n班,咁咪收好多人? 你地知唔知幾多人一班?

‹ 上一主題|下一主題