用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 向沙田友求教;唔熟悉嘅他區校誇咗過嚟..... ...
go

向沙田友求教;唔熟悉嘅他區校誇咗過嚟..... [複製鏈接]

醒目開學勳章

喺12-13概覽睇到,沙田他區誇過荃灣.雖然唔會好多額,但有好多唔係太熟識.可知道以下學校是什麼組別嗎?

五肓,培英,台山商會,黃鳳亭,邱金元,梁文燕,蘇浙,黃允畋.  
   1    0    0    0

Band 1 英中 : 培英,蘇浙
Band 2 : 黃鳳亭,梁文燕
Band 3 : 五肓,黃允畋,台山商會,邱金元

醒目開學勳章

回復 kamtong 的帖子

咁睇,沙田他區都冇乜選擇,B2兩間又點排先後序?

回覆:蝦碌媽咪 的帖子

沙田區band1-曾肇添,崇真,沙呂,林裘謀,沙循,培英,蘇淅,林漢光,沙官,聖心,郭得勝。。。其實已經好多選擇,至於band2就不太清楚,希望幫到你

Band 1~ 曾肇添、呂明才、林裘謀、沙官、沙循、培英、沙崇、蘇浙、聖羅撒、林漢光、聖心、鄭榮之、郭德勝。

Band 2~ 胡忠、聖若瑟、馬山崇真、青年會、陳震夏、楊葛小琳、基督、劉百樂、梁文燕、黄鳳亭、陳楷、黃允畋、台山

以上資料是上年我同事俾我的,希望幫到你。

回復 蝦碌媽咪 的帖子

http://happypama.mingpao.com/cfm/Photo3.cfm?File=20121208/newa/gca1.txt&Mode=2

醒目開學勳章

Band 1~ 曾肇添、呂明才、林裘謀、體藝、沙官、沙循、培英、沙崇、蘇浙、聖羅撒、林漢光、聖心、鄭榮之、郭德勝、

Band 2~ 胡忠、聖若瑟、馬鞍山崇真、青年會、陳震夏、楊葛小琳、基督、劉百樂、梁文燕、黄鳳亭、佛教覺光法師、黃允畋

Band 3~、五育、台山商會、邱金元、曾壁山、潮州會館、馮堯敬、黃鳳翎、董之英、朱敬文、馬松深、樂道、明愛馬鞍山

醒目開學勳章

多謝各位解釋.因我是荃灣區,由沙田跨網他區的學校只有我開始時提及的幾間,所以著重向這幾間的資料.
‹ 上一主題|下一主題