用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 高思課程 (Coase Learning)
go

高思課程 (Coase Learning) [複製鏈接]

請問有冇 jm 的小朋友(小學) 係"高思課程" 補過英文同數學?  
見佢哋係3人小組教授, 又近屋企, 想阿仔去補下, 唔知教得好唔好?
   0    0    0    0

回復 Rabbitlolo 的帖子

都ok!我大囝细囝星期六補中,英文專科班!!!我係油麻地!!!!佢哋現在有十間分校!!!

有冇jm的小朋友在彩虹那間補過?

引用:有冇jm的小朋友在彩虹那間補過?

原帖由 Rabbitlolo 於 12-12-21 發表
將軍澳尚德新開個間好嗎?

引用:有冇jm的小朋友在彩虹那間補過?

原帖由 Rabbitlolo 於 12-12-21 發表
我打去留電話三次问一对一學普通話課程安排,三次这间補習社都表示會儘快及三日內回覆,結果我冇收過任何回音!

回復 longlokma 的帖子

其實只有黃大仙先有普通話班!!!我都問過油麻地!!

回覆:囝囝mama 的帖子

冇唔緊要,但是他三次答應會回覆但結果冇覆才是問題

我見到係幾個唔同年級既小朋友圍埋同一張枱不停咁做,一個導師坐一張枱,一間房好多張枱,即係只係小朋友不斷咁做,唔識就問,係唔係咁?
‹ 上一主題|下一主題