用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 救世軍報名
樓主: mama122013
go

救世軍報名   [複製鏈接]

回復 LittleBallBall 的帖子

可否請教你小朋友原本讀邊間幼兒園, 因為我仔嚟緊都起荃灣讀, 想做個參考, 謝謝你!

幾日無上, 遲咗睇添, 我都有朋友個仔讀安得兒OK, 我有IN亦收咗, 但個時先知佢今年開始無全日班, 只得半日, 但我無人湊, 所以要放棄讀!

咪就係咁啱今年開始只辦上, 下午班, 有可能唔收全日班可以收多D學生呱, 同埋有可能慢慢有D口碑呱, 連介紹我個個朋友都唔知今年無全日!

我剛剛收到救世軍打嚟話下星期一IN, 如果係就今年讀N班, 我會IN, 但搞到我15/16. 原本已經諗住讀YWCA算, 唉, 如果收, 都唔知點揀好.

尋日收到消息收我仔, 最後我都係決定讀, 但要諗下點安排6點湊, 因為我起荃灣放6點趕唔切

回復 seven_dwarfs 的帖子

我仔排 35, 我以為K1先有機會入, 點知N班收12個都有我個仔份.

mama122013   等我到時都排下先  發表於 13-8-4 22:08

回復 seven_dwarfs 的帖子

我仔原本都係8月返YWCA, 係臨時CALL我IN, 我先轉, 其實我都交晒所有錢
‹ 上一主題|下一主題