用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 大陸 Cambridge Mover / Flyer PAST PAPER (CD 版)
go

大陸 Cambridge Mover / Flyer PAST PAPER (CD 版) [複製鏈接]

請問那裡有得買所下書本及價錢如何 ?  (CD 版)

大陸 Cambridge Mover / Flyer  PAST PAPER A-G (CD 版) 共7套
(剑桥少儿英语考试全真试题 第二, 三級 A-G)
   12    0    0    0

回覆:大陸 Cambridge Mover / Flyer PAST PAPER (CD 版)

in some small bookstore in mk

引用:請問那裡有得買所下書本及價錢如何+?++(CD+

原帖由 hktbaby 於 13-08-21 發表
請問那裡有得買所下書本及價錢如何 ?  (CD 版)

大陸 Cambridge Mover / Flyer  PAST PAPER A-G (CD 版) 共 ...
下邊的帖子:「KET/PET 教材」提過旺角的國風堂,你可打電話上去問下。

回覆:hktbaby 的帖子

係網上買一套movers, $500.

http://xjrts.tmall.com/search.ht ... ice=&highPrice=

剑桥少儿英语考试真题精选 第二级 一本书5张光盘  RMB$118.4

回覆:VCbaby 的帖子

買貴了,但比買英文版平,無偈!

但大陸版的同香港版的對比會一樣嗎?   好多人說大陸版淺些, 之前我識個4.5歲的去深圳考了starter (因香港要5歲) , 好似都15, 但我問下佢香港版的字, 佢唔係幾識. 唔知係佢真唔識定咩啦.

其實都係一樣的考試範圍,都有應該要識的生字,我覺得冇分別喎。我仔仔用大陸版溫習STARTERS,係香港考, 一樣可以滿分,我唸冇關係的。

HaYi  Thx, 我大仔時我買左HK的少少給他試, 我覺得貴,  如果大陸的有CD一套好似幾好..  發表於 13-9-23 16:54

不過個人喜好啦,自己選自己認真合適的教材

回復 VCbaby 的帖子

這個真題精選是否已包A至G的題目?我之前買A至G,但是cassette tape

回覆:kinyee125 的帖子

fwan1213 發表於 13-9-25 10:19
有無係cd?
已問過,CD 版缺貨中,結果都係買了磁帶版,現在送貨中

我都想要淘寶條Link呀, 可以PM我嗎? 唔該晒!

回覆:happymum08 的帖子

剑桥少儿英语考试真题精选 第二级 一本书5张光盘 http://item.taobao.com/item.htm?ut_sk=1.UlnkfI542%2BwDAFnHrELUw10f_21380790_1383919906.Copy.ShareSceneItemDetail&id=18392249208

條link開5到,可否再post,thanks

回覆:大陸 Cambridge Mover / Flyer PAST PAPER (CD 版)

同fun for starters 有乜分別?  
我見書店是賣fun for starters.

引用:其實都係一樣的考試範圍,都有應該要識的生

原帖由 VCbaby 於 13-09-23 發表
其實都係一樣的考試範圍,都有應該要識的生字,我覺得冇分別喎。我仔仔用大陸版溫習STARTERS,係香港考,  ...
佢幾多盾丫?

引用:剑桥少儿英语考试真题精选+第二级+一本书5

原帖由 VCbaby 於 13-11-08 發表
剑桥少儿英语考试真题精选 第二级 一本书5张光盘 http://item.taobao.com/item.htm?ut_sk=1.UlnkfI542%2BwD ...
求post

‹ 上一主題|下一主題