用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問有無人已收到呂郭碧鳳 offer 信
樓主: kiecheukhei
go

請問有無人已收到呂郭碧鳳 offer 信 [複製鏈接]

未能取錄!第一間reject 信。不過預左!

希望未收信果d同仲未int 果d 有好消息啦。

Reject 左!間學校比想像中差,所以reject都唔緊要,希望其他面試會成功!

引用:收到信了,waiting+list 即刻唔收,祝大家

原帖由 Matt925 於 13-11-09 發表
收到信了,waiting list
即刻唔收,祝大家未收信嘅家長快d有好消息
Me too
個日仔超好表現,但個結果都係 。。。無

引用:收到信話暫未能取録,叫我5月打去check有無

原帖由 Bessiemama 於 13-11-09 發表
收到信話暫未能取録,叫我5月打去check有無位,係咪即係waiting list?定完全無行? ...
我感覺無行多

回覆:kiecheukhei 的帖子

刚睇信,下午備取生,即係waiting.....寫明表現不俗都係waiting

回覆:請問有無人已收到呂郭碧鳳 offer 信

AM offer勁開心!

lulugogo 發表於 13-11-9 15:58
Reject 左!間學校比想像中差,所以reject都唔緊要,希望其他面試會成功!

同你一樣!亦是預期之中!

雖然阿女的表現真係不理想,但那位老師都好無耐性問佢,甚至直接話佢害羞,唉,小朋友唔識講但明白是什麼意思。之後老師問乜阿女都唔肯做。

反而去多幾間之後,發現有心機的老師真的會就住孩子情況改變問問題方式去check究竟識唔識,阿女亦都有好表現!

算是我們不夠運,interview都要講運氣。

係咪無論收唔收,都會收到信㗎?!

pm offer

引用:刚睇信,下午備取生,即係waiting.....寫明

原帖由 iamiris 於 13-11-09 發表
刚睇信,下午備取生,即係waiting.....寫明表現不俗都係waiting
我女都係下午備取生,都係寫表現不俗

我仲未收到信,唔通寄失咗?

我朋友收左信am offer, 但我仲未收到,好擔心呀!
我想問有offer嘅同學,有冇係哥哥姐姐喺道讀緊咖?

引用:我朋友收左信am+offer,+但我仲未收到,好擔

原帖由 ay.elaine 於 13-11-10 發表

...
冇呀

引用:我朋友收左信am+offer,+但我仲未收到,好擔

原帖由 ay.elaine 於 13-11-10 發表

...
冇呀,不過當日遇到個好老師,好有心機引導呀囡答問題,自己又加多兩錢肉緊話會家校合作,可能因為咁有am offer

回覆:littlecloudwy 的帖子

大b?朝早in?

引用:大b?朝早in? +

原帖由 iamiris 於 13-11-10 發表
大b?朝早in?
6月b, 朝早in, 好好彩遇著個好老師識引我囡

九月b,老師有耐性引小朋友的!!!無兄姐讀過!!其實,真係有點運,遇到好老師已贏左一半!!!

收到啦,am offer

仲未收到信,唯有聽日上網check!

我都未有信!面試當日一齊in果個家長第一句就係阿哥係到讀,跟住老師就全程叫我個b玩玩具等夠鐘,都係失敗多!

‹ 上一主題|下一主題