用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 銅鑼灣靈糧堂面試
樓主: Mrs.Luckycat
go

銅鑼灣靈糧堂面試   [複製鏈接]

引用:今日一切順利,但到最後囡囡尖叫兩聲同喊,

原帖由 sweet_heart2011 於 13-11-09 發表
今日一切順利,但到最後囡囡尖叫兩聲同喊,主任有d黑面,流住淚講bye bye.

應該無lu....
如果咁樣主任都黑面,我覺得佢好冇愛心

引用:我考上午,校長冇特別問問題,淨係記得最後

原帖由 mama1211 於 13-11-10 發表
我考上午,校長冇特別問問題,淨係記得最後個老師問:邊個想再黎玩舉一隻手!邊個想黎靈糧讀舉兩隻手!

...
我覺得個老師唱歌好難聽,聲線又弱,講好多野連小小道具都冇預備,好冇誠意

引用:前日黃昏路過cwb+llc,見到個阿媽大聲罵剛i

原帖由 meowymeowy 於 13-11-10 發表
前日黃昏路過cwb llc,見到個阿媽大聲罵剛interview出來的兒子:「喊喊喊,咁鍾意喊,我唔要你!」(下刪一 ...
其實佢咁做只會令小朋友怕左去面試,之後再有面試都唔會有好表現,有時小朋友喊有好多原因,做父母應該多d 關心,唔可以只諗眼前

引用:我的小朋友現正在銅鑼灣靈糧堂就讀K1;+上年

原帖由 Matador 於 13-11-10 發表
我的小朋友現正在銅鑼灣靈糧堂就讀K1; 上年她面試時間也是頗長的, 因為學校的出發點是不希望只用十至十五分 ...
請問你覺得校長,副校如何?因為哥日見到校長,副校,感覺上係好守舊嘅人?
小朋友在學校學普通話及英語學得好嗎?因為哥日完全見唔到佢地,謝謝分享

回覆:方二筒 的帖子

我地係哥日最高in,早上8:15,所以佢應該係最精神gar la

‹ 上一主題|下一主題