用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 很羡慕大家收到offer,好煩
樓主: Marcusmam
go

很羡慕大家收到offer,好煩 [複製鏈接]

我都係細女平時好多嘢講一面試就唔采人仲好cool拎轉面  暈

引用:呀仔11年11月尾出世,細b之余仲未开金囗,

原帖由 Marcusmam 於 13-11-08 發表
呀仔11年11月尾出世,細b之余仲未开金囗,平時只肯發小小单詞,interview就成個聾啞人咁。我報了12間k1, 暫 ...
其實幼稚園點㨂in 邊啲學生, 連見都無得見係邊類幼稚園? kln tong 名校都有得in 啦。唔明?

我囝都係11年11月尾嘅細b,  
收offer好唔好係睇自已點睇,
不過in得嘅都係有會想俾小朋友入去讀嘅?!
面試時唔講野可能係怕生,始終對住個陌生人…
或者多d帶佢出去公園,遊戲室之類接觸多d唔同嘅人,
唔好氣餒…

回覆:很羡慕大家收到offer,好煩

回覆:Marcusmam 的帖子

未In就reject???

回覆:superwife 的帖子

唉,比如救世軍,太陽島,呀仔連in信都無,我上年排pn無再继續排k1.都係得個等字:;pppp:

回覆:很羡慕大家收到offer,好煩

唉…我果個大女2月出世但性格慢熱次次in都唔肯答係屋企就咩都講咪仲頭痕in左5間2間唔收1間後備2間等結果,其實大家唔使太擔心唔會冇書讀只係比人交左留位費hold起左位等人揀晒心儀學校就有好多位出嚟接收呢班面試時唔出聲嘅小朋友

回覆:karilau 的帖子

希望啦,我最壞打算明天先讀law,不過成年流流長在家悶着就唔係幾好

唔駛擔心 好多jm最少都hold住3,4間,到時大把位放出來, 阿b依家都比左3間留位,還有2間waiting, 不過我都明白waiting的心情,因為最想入的學校都係waiting

回覆:karilau 的帖子

唉,我阿女一樣!佢仲要係大女(3/4月), 唔好話細B,呢啲慢熱形全部無人收。

而家間間幼稚園都超多人報,回想自己小時候講野都唔識,都有幾間幼稚園都收。但唔好咁擔心,總有學校慧眼識英雄!
‹ 上一主題|下一主題