用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 福建中學附屬學校 福小行政超亂
樓主: Cindyjasper
go

福小行政超亂 [複製鏈接]

放心唔會系————你~
我先至係槍手,因為我講呢間學校嘅唔好方面嘅嘢!

回覆:Jane1983 的帖子

係接受新生申請,但又call waiting . 一起撈埋。

Jane1983    發表於 14-1-13 23:56

魚王 發表於 14-1-11 15:54
佢往年都係,每次重新in的。現在小兒讀小一,日常行政無問題。學校重有smart student id, 有無返學,遲到, ...
第五次IN?佢真係好鍾意間學校喎

引用:係接受新生申請,但又call+waiting+.+一起

原帖由 k1723 於 14-01-13 發表
係接受新生申請,但又call waiting . 一起撈埋。
接受新生申請?唔係截左止咩?

我是2nd in failed. 以為寫信有用,可以叩到個位
今日打電話去問, 要重新入form, 下次4月再in 過, 真係變長頸鹿!

回覆 linushui 的帖子

下唔係麻……又可以in真係有咁多位???即係無限復活……

引用:我是2nd+in+failed.+以為寫信有用,可以叩到

原帖由 linushui 於 14-01-13 發表
我是2nd in failed. 以為寫信有用,可以叩到個位
今日打電話去問, 要重新入form, 下次4月再in 過,  ...
你點解咁想入福建?

拾仔 發表於 14-1-13 23:17
回覆 linushui 的帖子

下唔係麻……又可以in真係有咁多位???即係無限復活…… ...
無限復活......

sadsam  我都笑左~~~~~~~~~~~ "無限次復活........."  發表於 14-1-14 15:43

醒目開學勳章

引用:Quote:拾仔+發表於+14-1-13+23:17+回覆+lin

簽名被屏蔽

引用:我是2nd+in+failed.+以為寫信有用,可以叩到

原帖由 linushui 於 14-01-13 發表
今日打電話去問, 要重新入form, 下次4月再in 過,  ...
My son also failed in 2nd interview.  But I will not apply one more time for him though he likes this sch v much as he had happy time in open days.

第2 個帖有news 話完來有 2幾個位, 我估得對, D receipt 唔多, 不過news 話比D 校董D 小朋友, 皇親國戚介 紹去 in 喎 , 重無希望,

醒目開學勳章

引用:第2+個帖有news+話完來有+2幾個位,+我估得

原帖由 owennam 於 14-01-14 發表
第2 個帖有news 話完來有 2幾個位, 我估得對, D receipt 唔多, 不過news 話比D 校董D 小朋友, 皇親國戚介  ...

回覆 owennam 的帖子

今次你都有in?你是否皇親、世襲,!如果唔係皇親國戚,世襲,應該無得in!

學校講多錯多 .......
God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

我唔係皇親國戚,世襲,本來都無野, 越講越

回覆:福小行政超亂

如果世襲或皇親真係有咁大優勢的話,2 in 完都已經收左啦,使乜呢一刻仲要咁多人去爭呢些少位

回覆:福小行政超亂

從來你同記者講的野唔會登,無講嘅登左。

引用:從來你同記者講的野唔會登,無講嘅登左。 +

原帖由 魚王 於 14-01-14 發表
從來你同記者講的野唔會登,無講嘅登左。
同意!

回覆 魚王 的帖子

本人喜歡英文小學,語文要多用才好的。而且又是一條龍,中學都好,進可攻退可守。 

又有drama, 比較活動。而且一班又唔會太多人。起碼應該唔過33人。
地點離家不太遠,課外活動後可以坐地鐵回家。

回覆:owennam 的帖子

收到信未呀?

‹ 上一主題|下一主題