用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣學之園
樓主: SCK824
go

青衣學之園   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+曾高+於+14-03-29+發表我大囡

原帖由 ii323 於 14-03-29 發表
這樣就是叫做口裨,學校若真是所謂的學店,唯一的就是𨍭校;若是超值的,那麼就是怕弟妹𣎴能 ...
依家要考入 TSL / SFA lee 類學校越黎越難,我自己最心儀  lee 2 間,但競爭越趨嚴重!請前輩指點下,我本人 struggle 緊聖心半龍 (50%),同直升學之園 K1 , 有細佬跟尾, 應何去何從?

引用:其實透明度真係好高!佢post+咗兩組數據,一

原帖由 BABA124 於 14-03-31 發表
其實透明度真係好高!佢post 咗兩組數據,一組係offer, 一組係最後去咗邊,如果咁都唔識睇,真係冇嘢好講, ...
唔知點解有D人成日一知半解,又成日亂咁批評,又唔係真係用家,好古怪!

引用:Quote:原帖由+lyhv+於+14-03-31+發表沒有人

原帖由 SCK824 於 14-03-31 發表
如果有人用分身!我第一出來投訴
好明顯唔係話你係分身,你係途述感受,我覺得無問題,但我真係覺得有人一知半解就惡意批評!

引用:回覆+kissobaby+的帖子 Yes,+i+also+calcu

原帖由 RMC0101 於 14-04-02 發表
回覆 kissobaby 的帖子

Yes, i also calculated the whole year need 95K..2 years old baby 仲expensive  ...
Which one so crazy? Can only spell the first letter!

‹ 上一主題|下一主題