用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國大學 University of East Anglia 好吾好?
樓主: natalie323
go

英國大學 University of East Anglia 好吾好? [複製鏈接]

回覆 Tommy 的帖子

Hi Tommy,
請問travelodge n Preimum Inn 是否只要一間?
Check 個價錢差不多每間都要$1000 每晚?
Holiday inn 看來唔錯,是否都近 UEA?
Thx

回覆:Molin123 的帖子

Travelodge 有幾間,市中心的較貴, Premier Inn  在市中心,應該得一間,Holiday Inn 遠少少,但全部都唔近UEA, 一定要揸車或坐巴士。可能開學係旺季,貴了一些。

因為我會19/9 到然後逗留六天,
而亞仔20/9 有宿舍可給他,
21/9 號開學!! 我都是幫他買下日用品
和帶他逛逛!應該住city中心方便買嘢,
或是近些UEA呢?
Thanks for your help :)

UEA處於Norwich城市邊沿,基本上四週都沒有似樣的酒店或Mall, 只有低密度住宅。我建議您都係住市中心較方便,由市中心去大學都只係十分鐘車程。Premier Inn隔離就係 Morrison ,果度平,靚,正,大,多,是我們的至愛。

Thank you!!!

請問travelodge Norwich central 可以嗎?有學生話住過都平,靚ok!樓下有車站去UEA
原本UEA 有B &B for students's family 入住,但都要$55 磅一晚!
Thanks

呢間我大仔都住過,乾淨,企理,平,樓下係巴士總站,斜對面係 Sainsbury's, 非常方便。

‹ 上一主題|下一主題