用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問你們怎樣處理幼稚園的教課書薄﹐工作紙 ...
go

請問你們怎樣處理幼稚園的教課書薄﹐工作紙 [複製鏈接]

請問你們怎樣處理幼稚園的教課書薄﹐工作紙

三年落來已經一大箱裝不完﹐老公又叫唔好Dum﹐陸續有新的來﹐點算呀﹖你地有無Keep嘎﹖唔Keep點處理﹖

醒目開學勳章

Re: 請問你們怎樣處理幼稚園的教課書薄﹐工作紙

通常一派返, 我就掉, 所以冇keep.

我會用file來keep 住佢,雖然我小朋友現讀緊 nursery,但都有很多工作紙。

醒目開學勳章

I will throw away la.

It's so pity!  In my opinion, I will keep them for my kid to take a memory.  If you have a lot, you can pick your favour and then keep it.

I'll scan them or picture it by digital cam.

I will keep it until new next year school opening.  :
‹ 上一主題|下一主題