用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局蔡繼有學校 請問有人係CKY 4th interview 後收到offer 嗎
go

請問有人係CKY 4th interview 後收到offer 嗎 [複製鏈接]

請問會幾時知結果?或會再call waiting list 嗎?謝分享
   0    0    0    0

2/6 4th in,  5/6 收到電話通知註冊.
有等待中的家長之後打去問, 學校話暫時已無位, 若有人放位先會再call waiting.

回覆 四隻貓 的帖子

Thanks. 請問嗰啲家長係大抽獎前或之後打去學校問?謝謝

LeVe 發表於 15-6-18 13:38
回覆 四隻貓 的帖子

Thanks. 請問嗰啲家長係大抽獎前或之後打去學校問?謝謝 ...

大抽獎前後都係0甘回答.

回覆 四隻貓 的帖子

咁請問知道有人在大抽獎後收到call 或offer 嗎?

回覆 四隻貓 的帖子

你會接受CKY的offer ?

引用:回覆+四隻貓+的帖子 你會接受CKY的offer+?

原帖由 bopui0607 於 15-06-19 發表
回覆 四隻貓 的帖子

你會接受CKY的offer ?
我首志願就係CKY, 有offer開心到喊, 即刻放左原本既offer去註冊。

引用:Quote:原帖由+bopui0607+於+15-06-19+發表

原帖由 四隻貓 於 15-06-19 發表
我首志願就係CKY, 有offer開心到喊, 即刻放左原本既offer去註冊。
Congrats and so happy for you! My boy is 2013 b... CKY is also my top target school too.... Hope to get better prepared for the interviews......

引用:回覆+四隻貓+的帖子 咁請問知道有人在大抽

原帖由 LeVe 於 15-06-18 發表
回覆 四隻貓 的帖子

我唔知道呀。

四隻貓 發表於 15-6-19 13:55
Congratulations!!

引用:回覆+四隻貓+的帖子 咁請問知道有人在大抽

原帖由 LeVe 於 15-06-18 發表
回覆 四隻貓 的帖子

有的。

引用:2/6+4th+in,++5/6+收到電話通知註冊.+有等

原帖由 四隻貓 於 15-06-18 發表
2/6 4th in,  5/6 收到電話通知註冊.
有等待中的家長之後打去問, 學校話暫時已無位, 若有人放位先會再call ...
恭喜!!
CKY offer 得來不易。

‹ 上一主題|下一主題