用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 國際陳盃香港區邀請賽
樓主: kittylam
go

國際陳盃香港區邀請賽 [複製鏈接]

醒目開學勳章

請問, 初賽是否有証書?是寄來還是要親身去拿?
因我詢問左, 但未有人回覆我...想看看有沒有人知~

醒目開學勳章

setom 發表於 16-1-15 22:46
我已blacklist呢間嘢的收費比賽.. 上年暑假參加完佢d陳盃/olymprix等比賽, 到而家都未收到證書/獎牌, 辦事 ...
請問你最後收到了證書/獎牌 未?

醒目開學勳章

引用:Quote:setom+發表於+16-1-15+22:46+我已bla

原帖由 hitomiykk 於 16-04-27 發表
請問你最後收到了證書/獎牌 未?
未收到,我都係第一次參加。

回覆 hitomiykk 的帖子

我最後一月尾收到上年7月的證書/獎牌了, 但2015年12月的初賽證書當然影都冇啦...

而家呢間嘢搞埋香港區的AMC, 我對比賽有d問題send去whatsapp問, 結果又係石沉大海

醒目開學勳章

setom 發表於 16-4-27 12:03

我最後一月尾收到上年7月的證書/獎牌了, 但2015年12月的初賽證書當然影都冇啦...:a ...
我係第1次幫仔仔報, 由1月公報左成績, 按理應該好快都會寄出獎狀,
但至今咩都無, 只係收到佢地既sms 黎叫我地參加比賽.......仲要唔止send一次...
前後send 左3次.....

醒目開學勳章

引用:回覆+hitomiykk+的帖子 我最後一月尾收到

原帖由 setom 於 16-04-27 發表

我最後一月尾收到上年7月的證書/獎牌了, 但2015年12月的初賽證書當然影都冇啦...:a ...
呢間野真係冇下次,我見到初賽免費又未報過諗住玩下,點知佢安排咁差,真係嘥了大家時間同精神,對唔住大家。

引用:Quote:原帖由+setom+於+16-04-27+發表回覆+

原帖由 kittylam 於 16-04-27 發表
呢間野真係冇下次,我見到初賽免費又未報過諗住玩下,點知佢安排咁差,真係嘥了大家時間同精神,對 ...
印象中佢唔知網頁定電郵有提过,所有初賽証書唔記得5月定6月会送去學校

回覆:longlokma 的帖子

呢間野:;pppp:

希望5月有啦

醒目開學勳章

引用:回覆+hitomiykk+的帖子 我最後一月尾收到

原帖由 setom 於 16-04-27 發表

最後你有冇報AMC?

kittylam 發表於 16-4-28 07:25
最後你有冇報AMC?
報咗,之後 WhatsApp入數紙比佢哋。我見amc 官方都 update咗香港係佢哋負責搞,姑且博一博。但人哋澳洲28-7舉行,香港唔知點解要9月先比賽。試一年睇下點,如果搞得衰下年就唔玩

醒目開學勳章

kittylam 發表於 16-4-28 07:25
最後你有冇報AMC?
無報呀

回覆:國際陳盃香港區邀請賽

我仔去年參加初賽後會邀請參加決賽,完成晒後證書會經學校交給學生。每年仲會有頒獎禮,不過真係好求其,當比小朋友玩下就算。

‹ 上一主題|下一主題