用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 香港天才兒童藝術協會
go

香港天才兒童藝術協會 [複製鏈接]

香港天才兒童藝術協會

請問有冇人參加過這個協會所開嘅 "EQII 親子幼兒音樂學前教育證書班".  Any comments ?
成HK$160/ lesson, 仲話新生報名要另交HK$250報名費, 咁"巴幣"

Re: 香港天才兒童藝術協會

我囝囝讀咗四個月,都OK..... D課程內容都係圍繞身邊O既野,例如教小朋友刷牙,洗面,著鞋,仲有教小朋友認識小動物,生果...... 每個月不同主題 .... (不過我都叫我媽咪留意吓D主題會否有重覆)
每堂一個半小時,頭半小時唱吓歌仔,同小朋友講吓早晨,
跟住半小時就入課程(佢哋叫"認知")
最后半小時就去吓洗手間洗手,跟住食茶點,最后做勞作.
一個半小時好快就過.....

新生報名要交$250, 有張學生証,一個書包,一盒顏色筆,一把"較剪".

其實俾得依個價錢,報讀幼稚園都仲有$$找....
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

由 miumiuchan 於 2005-05-15 16:05:13

請問有冇人參加過這個協會所開嘅 "EQII 親子幼兒音樂學前教育證書班". Any comments ?
成HK$160/ lesson, 仲話新生報名要另交HK$250報名費, 咁"巴幣"

[size=small]我初初都想報,我個囡未夠18個月都可以報EQI,但上1個鐘,$1800/12堂,又話要$250報名費,平均$170/1堂,因為我唔知係咪真係好,唔想一下子報咁多堂,佢仲話送$1280攝影套餐,最終無報出太子Graceful hands,最近佢係本最新幼稚園指南雜誌登o既廣告有張角位$450優惠卷至2005年8月31日,你要我再pm你details...

香港天才兒童藝術協會.學前班有無用

花貓:  唔該你先, 咁你可否pm coupon  嘅 details比我呀 ?  Thank you!  

celia_ip 寫道:
其實俾得依個價錢,報讀幼稚園都仲有$$找....

我都係咁話~  Thanks for your sharing!

可否pm 比我 Thanks

SUOR

anyone have joined their MI 多元智能証書班 before or this summer?  pls comment.

thanks
‹ 上一主題|下一主題