用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 PN - York vs Zenith
樓主: nnmama
go

PN - York vs Zenith [複製鏈接]

lemoncar 發表於 16-1-12 00:20
我覺得quality 緊要過quantity. 我係York 既準用家,當初2hours 確實令我有D卻步.但諗深一層,一個2歳小朋 ...
我唔知人哋小朋友點,但3個鐘對我小朋友黎講可能真係太多。2小時啱架啦。佢而家要早上7點半起身,8點出發,8點半上到10點半,上完同佢搭車回家佢都訓著咗了,回家11時,訓到點幾2點先起身吃飯,我覺得佢3個小時真係頂唔順。呢啲嘢急唔來,等佢大個啲先上3小時也不遲。之前我哋上playgroup都係1.5小時,我都覺得差不多了,況且佢依家返咗幾日,已經好跟啲老師,第二日番學已經無喊,我覺得好神奇,仲會拉住老師手入班房。老師放學後又會同我哋講佢進度,學咗啲乜,佢表現點,我覺得好有交帶。可能我哋好彩,個班主任都幾好,小朋友實際上學後,呢間學校比我想像中更好,很安慰。

引用:Quote:lemoncar+發表於+16-1-12+00:20+我覺

原帖由 maomaofafa 於 16-01-12 發表
我唔知人哋小朋友點,但3個鐘對我小朋友黎講可能真係太多。2小時啱架啦。佢而家要早上7點半起身,8點出發, ...
你意思係返左York ?

引用:Quote:原帖由+maomaofafa+於+16-01-12+發表

原帖由 Springtime 於 16-01-13 發表
你意思係返左York ?
yeah

回覆:PN - York vs Zenith

Zenith interview 完,幾時會知收唔收?

‹ 上一主題|下一主題