用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 SDM新星培訓計劃
go

SDM新星培訓計劃 [複製鏈接]

有冇人入選左?

1    0    0    0

回覆:mmpo 的帖子

我收到電話, 其實真係精英班?

回覆:SDM新星培訓計劃

好似收1百人,我有個朋友不入選,心大心細中,你會參加嗎?

佢話收1/3, 但我又有朋友話SDM直接問佢上唔上, 我都1516.

你係香港/九龍/新界分校?

引用:佢話收1/3,+但我又有朋友話SDM直接問佢上唔

原帖由 323 於 16-03-31 發表
佢話收1/3, 但我又有朋友話SDM直接問佢上唔上, 我都1516.

你係香港/九龍/新界分校? ...
我個朋友都話分校有叫佢上,但佢冇收到SMS的,但電話個女仔話收不到SMS的並没有入圍,唔知邊個真。
其實果日2日甄選日真係有2百幾人去考?我目測又好像不是。
不過有朋友話佢地真係選D叻既去比賽,我上網見佢地比賽都跳得幾好,我香港區的

打黎果個話過300人考, 應該係3埸加埋有咁多人.

你意思係起精英班再揀人去比賽? 我交左一年學費未跳完, 如果參加要另外再跳多日, 驚阿女辛苦. 唔join又唔知係唔係真係miss左個機會

引用:打黎果個話過300人考,+應該係3埸加埋有咁多

原帖由 323 於 16-03-31 發表
打黎果個話過300人考, 應該係3埸加埋有咁多人.

你意思係起精英班再揀人去比賽? 我交左一年學費未跳完, 如 ...
果日我果場一班只有2X人左右

我無數呀, 感覺人唔少, 唔知有無成百人咁多
‹ 上一主題|下一主題